Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri de toamna la "Marea" din Apuseni. 28 septembrie - 1 octombrie 2023

<< < (2/8) > >>

Iasmina:

--- Citat din: lupadiuk din Joi, 27 Iulie 2023, 20:37 ---Se poate opta pentru camera single la aceasta excursie? Si daca da, cat se percepe in plus si cum se poate opta? Multumesc !

--- Terminare citat ---

Buna,

te rog scrie un mail la agentie si o sa iti raspunda daca se poate sau nu.

O zi frumoasa!

Iasmina:

--- Citat din: magdav din Luni, 31 Iulie 2023, 09:34 ---Buna,

Vine cineva din Bucuresti pentru grupaj?
Daca nu, unde se pot lasa masinile in Cluj?

--- Terminare citat ---

Buna Magda,

cu siguranta gasesti pe cineva cu care sa vii din Bucuresti, de aceea va incurajez intodeauna sa scrieti pe forum, ca este mai usor si mai distractiv sa calatoresti cu cineva si nu singur  :)

Probabil mai aproape de excursie o sa scrie mai multi pe forum si daca nu reusiti sa va grupati singuri, va mai ajut si eu.

Mai aproape de excursie o sa va scriu si ce optiuni avem de lasat masina prin Cluj.

O zi frumoasa!

magdav:
As mai avea o intrebare.
In situatia in care cineva nu simte bine in autocar, nu exista posibilitatea ca sa mearga cu masina personala pe aceeasi ruta cu autocarul?Ce posibilitati sunt?
Multumesc

Monalisa Stoica:
Buna ziua,
avand in vedere programul zilei de vineri, 28 septembrie, dupa intalnirea din Cluj-Napoca de la ora 12.00, in situatia in care venim din Bucuresti cu autoturismul personal, se poate merge in spatele autocarului, pe traseul Cluj-Rachitele-Belis, urmand apoi sa parcam in Belis si restul zilelor sa ne alaturam grupului in autocar? asa vrea sa stiu in primul rand daca sunteti de acord (bineinteles nu se pune problema de a nu achita costul excursiei integral  ::) ) si apoi as vea sa stiu daca drumul este OK (nu este accidentat)...
Va multumesc Anticipat pentru raspuns.

Iasmina:

--- Citat din: magdav din Luni, 31 Iulie 2023, 12:17 ---As mai avea o intrebare.
In situatia in care cineva nu simte bine in autocar, nu exista posibilitatea ca sa mearga cu masina personala pe aceeasi ruta cu autocarul?Ce posibilitati sunt?
Multumesc

--- Terminare citat ---

Buna Magda,

daca crezi ca te ajuta, putem sa iti tinem locul din fata de la autocar, sa stai pe prima bancheta,  ar fii pacat ca toate zilele sa mergi cu masina in urma noastra. De obicei sunt probleme daca stai mai in spate, in rest nu stiu ce alta posibilitate sa iti ofer. Crezi ca ar fii ok sa stai pe prima bancheta?

O zi frumoasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă