Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Praga - Karlovy Vary. Culorile toamnei in Boemia. 29 sept - 4 oct 2023

<< < (3/5) > >>

AltaLigia:
Multumesc!

admin:
Acum ca s-a refacut grupul la maxim de capacitate, adica 15 persoane, o sa va transmitem un Email care contine intrebarea:

Doriti sa participati la excursia optionala la Karlovy Vary?

Tariful pentru un microbuz de 20 locuri si un ghid local este 900 de euro, indiferent de cate persoane participa. Deci tariful/persoana depinde de numarul de doritori. Eu cred ca va fi toata lumea, oricine care ajunge la Praga nu poate rata ocazia de a vedea si Karoly Vary. Vedem insa cati raspund ca doresc si apoi aflam tariful/persoana.

De exemplu daca vor fi toti 15, atunci tariful de excursie va fi: 60 de euro
                  daca vor fi 14 persoane, atunci tariful de excursie/persoana va fi 64 de euro
                  samd

Dupa ce se primim raspunsurile (maxim 3 zile de la transmitere), o sa afisam aici cati participa si tariful/persoana si se vor intocmi si transmite din agentie facturile aferente.

Acolo mai este nevoie sa achitati intrarile si pranzul:
intrarea la fabrica de sticla si cristaluri: 400 CZK / person
intrarea la fabrica de bitter si lichior Becherovka: 300 CZK / person
Prnazul: 400-500 CZK per person

Deci un total de 1100 - 1200 CZK cca 46 - 50 de euro.

krondia:
V-am trimis acum pe mail aceste detalii privind excursia privata la Karlovy Vary, rog raspuns pana cel tarziu luni 28 august la orele 20:00

Daca nu ati primit, spuneti-mi sa retransmit.
Urmeaza sa trimit mailul si ultimei persoane inscrise.

Daca aveti si alte intrebari, scrieti aici, pot fi de interes si pentru ceilalti.

Zile faine!

krondia:
Grupul este acum complet,  sunteti 15 din care 11 persoane mi-au transmis ca doresc sa participe la excursia optionala la Karlovy Vary.

4 persoane nu mi-au raspuns la email: Steluta C,Camelia D, Alexandru A si Felicia N.

Mai astept putin, in speranta ca vom putea definitiva cat mai curand si ultimele detalii.
Eu voi fi plecata in Sardinia in perioada 18-26 septembrie, este nevoie sa stabilesc totul din timp, mai ales ca este o perioada solicitata si pentru agentia locala.

Pentru ca am primit o intrebare in acest sens, precizez ca in prezentarea excursiei, la Servicii sunt trecute toate serviciile care sunt incluse in costul exursiei.
Excursia la Karlovy Vary este trecuta ca excursie optionala, nu este inclusa in costul excursiei si se achita separat - veti plati in avans transportul si masa de pranz, urmand ca la fața locului sa platiti intrarea la fabrica de sticla.

Nu este inclus nici transportul aeroport - hotel - aeroport, urmeaza sa va anunt cat costa.

In costul excursiei sunt incluse 2 tururi pietonale in Praga fiecare de circa 3 ore cu un ghid local vorbitor de limba romana.

Revenind la excursia la Karlovy Vary, agentia locala m-a instiintat ca fabrica de Bitter Becherovka va fi inchisa in data de 2 octombrie cand vom merge noi dar vom putea gusta celebrul bitter la masa de pranz.

Pe langa transportul la Karlovy Vary veti mai avea, deci, de achitat, doar masa de pranz - un meniu complet cu supa, fel principal, desert si bauturi costa 500 CZK/persoana si intrarea la Fabrica de sticla si cristal Moser 400 CZK / persoana.
Am sa va anunt in scurt timp si meniul.
Am rugamintea sa ma anuntati in cazul in care doriti meniu vegetarian (fara carne)

Referitor la bani, in Praga se poate achita si numerar, coroane vom cumpara la Praga, eu nu am gasit in tara.
Se poate insa plati cu cardul, inclusiv Revolut, mai peste tot

Urmariti, va rog, in continuare forumul, cel mai bine scrieti aici daca mai aveti intrebari.

krondia:
Am primit toate optiunile, toata lumea doreste sa participe la excursia optionala la Karlovy Vary  *|*

Meniul de grup pentru pranzul de la restaurantul din Karlovy Vary:
Soup according to the daily menu, Creamed beef with cranberries, apple strudel + beverage package (Becherovka 2cl,
Beer 0,2l or 0,2l soft drink, Coffee):
Tarif: 500 CZK /~20 EUR

Factura pentru excursia optionala la Karlovy Vary (pentru transport si masa de pranz) o veti primi la mijlocul lunii septembrie.
Intrarea la fabrica de sticla o vom plati la fața locului in moneda locala.

Mai este in organizare transportul de la/ la aeroport.

Revin cand am toate detaliile.

Daca mai aveti intrebari, scrieti aici, pot fi de interes si pentru ceilalti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă