Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Praga - Karlovy Vary. Culorile toamnei in Boemia. 29 sept - 4 oct 2023

<< < (4/5) > >>

AltaLigia:
E cineva din Constanta?

krondia:
Am rezervat si transferul de la aeroport la hotel si retur, tariful este de 10 euro/persoana /sens, voi strange banii in prima zi la cazare.

Cat de curand veti primi din agentie factura pentru excursia optionala la Karlovy Vary reprezentand transportul si ghidul local (60EUR/pers) + masa de pranz (20EUR/pers )
La Karlovy Vary vom mai plati intrarea la fabrica de sticla, bani pe care ii voi strange in moneda locala.

Eu nu stiu din ce localitati veniti, scriti aici daca vreti sa va grupati cu transportul spre Bucuresti.
Eu voi veni cu o zi inainte la Bucuresti, voi sta aproape de aeroport. Daca este cineva interesat, imi poate lasa mesaj.

Zile faine!

krondia:
 Am rugamintea sa scrieti aici pe forum daca mai aveti intrebari, sunt plecata cu grupul de Sardinia, nu am cum sa raspund la mesaje si apeluri private.

De indata ce se va primi factura de grup privind excursia  la  KV o veti primi si voi pe email. Va rog sa aveti rabdare.

Programul  excursiei este cel anuntat, nu s-a schimbat nimic. Ultima informare se va face doar aici pe forum, cu 2 zile inainte de plecare.

Celor noi le recomand sa isi faca timp si sa citeasca informatiile privind organizarea excursiei, pe site sunt trecute absolut toate detaliile de care aveti nevoie, inclusiv despre  intalnirea la aeroport daca doriti sa le aflati deja.

Janine C:
Salutare tuturor,

Sunt Ioana ,sunt din Bucuresti si voi participa si eu la excursia din Praga.Am inteles ca pe grup se vor preciz locul exact de intalnire din aeroport si ora de intalnire.As avea si eu o rugaminte pt Diana Lupu...daca se poate vorbi de un meniu ovo lacto vegetarian.Fiindca e prima mea excursie cu voi,ma descurc putin mai greu si cu mesajele pe forum si cu rubricile...in fine am scris aici...sper ca e bine.

Pe curand.Seara frumoasa

melis:
Buna ziua!

Daca intrati pe programul excursiei , prima zi , o sa aveti indicatii despre locul si ora   intalnirii de la aeroport " Intalnirea pe aeroport, cum se face imbarcarea, zbor si regrupare" .
Intalnirea se face la ora 8, la Plecari internationale , zona din dreapta , in fata cafenelei Lavazza.
Toate informatiile se gasesc in descrierea excursiei.

Foarte simplu de gasit.

Un sfarsit de saptamana placut!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă