Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Halloween party Sighisoara 3 - 5 noiembrie 2023

<< < (3/5) > >>

gmx:
Salut dragi participanți, indiferent de ce costum veti purta!
Eu voi veni cu masina, din Bucuresti si mai am două locuri libere pentru două măști!
As prefera sa fie vesele, dar merge si cu vrăjitoare/vampiri si altele asemenea.... >:D 🤣

anamaria_l87:
Gmx,

Pe mine m-ar ajuta sa ocup unul dintre cele doua locuri.

De regula sunt vesela, dar cine stie ce masca o sa port atunci, in proximitatea evenimentului .. :)

Multumesc

gmx:

--- Citat din: anamaria_l87 din Luni, 09 Octombrie 2023, 11:23 ---Gmx,

Pe mine m-ar ajuta sa ocup unul dintre cele doua locuri.

De regula sunt vesela, dar cine stie ce masca o sa port atunci, in proximitatea evenimentului .. :)

Multumesc

--- Terminare citat ---

Buna dimineata, mască! (anamaria_I87)
La asa anunt (al meu), asa raspuns (al tau)! 😀
Ai trecut testul de verificare a bunei dispoziții! 👍 Asa ca ai un loc asigurat, cu mare placere, în mașina mea, din Bucuresti. Si sper sa nu ne speriem, prea tare, fiecare de masca celuilalt! 😜
Ramane sa ne puna in legatura Iasmina, mai ales că o rugam cat putem noi de frumos! 🌷

Giullia:
Hello grup vesel
Eu plec din Cluj cu masina si am locuri libere. :)Daca cineva are nevoie, va rog sa ma contactati !
O zi frumoasa tuturor ! :flori:

Iasmina:
Salutare GMX si Anamaria, 

Eu o sa primesc lista cu participanții doar cu câteva zile înainte,  eventual puteți face schimb de adrese de mail, și ca să va fac schimb de numere de telefon o sa am nevoie de un pic  ;) mai multe detalii decât Gmx  :) dar rezolvam cumva și problema asta  ;D

Ma bucur mult ca sunteți asa activi pe forum și ca ati început deja sa va grupați la tran!

Sa ne vedem plini de energie și voie buna!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă