Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Halloween party Sighisoara 3 - 5 noiembrie 2023
magdav:
Buna,
Daca treci prin Ploiesti, o sa merg eu.Daca intervine ceva te anunt.
Multumesc.
adriana marinescu:
ok
Viorel ungureanu:
Buna ziua, sunt nou intrat pe grupul acesta despre care am auzit lucruri minunate. Mi as dori f mult sa particip la carnaval, dar din pacate s au epuizat locurile, . Daca cumva renunta cineva, mi as dori sa ma contacteze: viorel 0767146396 . Multumsc mult.Dar pentru ca tot ajung in zona ,ma pot caza in alta locatie, pentru ca nu mai sunt locuri de cazare,la eveniment ,evident doar daca nu deranjez si se poate sa particip doar la petreceri, evidennt contra cost, multumesc mult ptr acept in grup , si.. poate se gaseste un loc si ptr mine!
Corina Paula:
Hello!
De data asta voi avea nevoie de transport, asadar, daca pleaca cineva din judetul Suceava si are vreun loc liber in masina, rog sa ma anunte aici sau la nr. de telefon 0740520226.
Multumesc anticipat!
Iasmina:
--- Citat din: Viorel ungureanu din Vineri, 06 Octombrie 2023, 08:45 ---Buna ziua, sunt nou intrat pe grupul acesta despre care am auzit lucruri minunate. Mi as dori f mult sa particip la carnaval, dar din pacate s au epuizat locurile, . Daca cumva renunta cineva, mi as dori sa ma contacteze: viorel 0767146396 . Multumsc mult.Dar pentru ca tot ajung in zona ,ma pot caza in alta locatie, pentru ca nu mai sunt locuri de cazare,la eveniment ,evident doar daca nu deranjez si se poate sa particip doar la petreceri, evidennt contra cost, multumesc mult ptr acept in grup , si.. poate se gaseste un loc si ptr mine!
--- Terminare citat ---
Bună Viorel,
Iti sugerez sa scrii un mail la agenție office@bonvoyagesibiu.ro ca dorești sa participi la evenimentul de la Sighișoara și cu siguranță se va mai elibera un loc pana atunci, altfel din păcate nu se poate sa participi la eveniment.
O zi frumoasa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă