Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Halloween party Sighisoara 3 - 5 noiembrie 2023

<< < (4/5) > >>

Radu C:
Salut! Disponibilitate: 4 locuri ( conform informare actualizata ). Mai este de actualitate aceasta informatie? Am observat un mesaj mai sus in care o persoana spunea ca ar dori sa participe dar din pacate nu mai sunt locuri. Multumesc!

Iasmina:

--- Citat din: Radu C din Miercuri, 11 Octombrie 2023, 21:17 ---Salut! Disponibilitate: 4 locuri ( conform informare actualizata ). Mai este de actualitate aceasta informatie? Am observat un mesaj mai sus in care o persoana spunea ca ar dori sa participe dar din pacate nu mai sunt locuri. Multumesc!

--- Terminare citat ---

Bună Radu,

da, sunt disponibile, poți sa te înscrii pe site.

O zi frumoasa!

Corina Paula:

--- Citat din: Corina Paula din Vineri, 06 Octombrie 2023, 15:50 ---Hello!
De data asta voi avea nevoie de transport, asadar, daca pleaca cineva din judetul Suceava si are vreun loc liber in masina, rog sa ma anunte aici sau la nr. de telefon 0740520226.
Multumesc anticipat!

--- Terminare citat ---
Sau daca pleaca cineva din Bistrita si are loc, mi-ar fi de folos.

Cristina Ploias:
Buna seara! sunt membru nou, vin de la Sibiu si am nevoie  de transport.Oare vine cineva din orasul meu? sau trece cineva prin Sibiu ?
multumesc anticipat!

magdav:
Buna Iasmina,

In legatura cu excursiile optionale, poti sa ne dai cateva detalii privind organizarea, data si ora, cost si cand trebuie achitat?

Multumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă