Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion la Dorna Arini. 30 decembrie 2022 - 02 ianuarie 2023
MihaelaG:
Bună ziua! Mă numesc Mihaela și vin din București. Dacă mai aveți un loc liber în mașină, dați de veste, vă rog. Mulțumesc mult! Crăciun fericit tuturor!
Florica 1:
Buna ziua
Ma numesc Florica, sunt din Bucuresti, mai am 3 locuri libere in masina.
Craciun fericit!
Verona Mazilu:
Bună seara!
Cei care vin cu mașina din București și treceți prin Brașov,dacă aveți un loc liber ma puteți suna la 0738487776,ms
admin:
Sunt deja cu un picior plecat din tara si pentru ca in zilelele urmatoare nu o sa mai am cum sa va fac urari, o fac acum.
Va doresc sa treceti in noul an veseli, intr-o atmosfera faina, de prieteni, sa va bucurati impreuna de cateva zile frumoase! Imi doresc mult ca toata lumea care participa sa inteleaga ca face parte dintr-un grup, ca toti ceilalti au venit sa se distreze, sa se simta bine, ca principalul motiv pentru care s-au intalnit a fost acela de petrece impreuna, intr-un cadru de oameni placuti si comunicativi.
Gandurile mele bune, bucuria de a va sti impreuna, la trecerea dintre ani!
La multi ani tuturor! :flori:
McDreamy:
--- Citat din: lidia.Iasi din Luni, 26 Decembrie 2022, 10:54 ---Pe pagina 2 este un anunt de renuntare pentru un loc la barbati "vrea cineva locul meu? Daca da, suna la 0723527738. Am achitat integral. Dan" Incearca un telefon, poate mai este disponibil. Daca se face inlocuirea, se anunta i printr-un email agentia si insotitorul de grup
--- Terminare citat ---
Locul este inca disponibil! Dan, 0723527738.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă