Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion la Dorna Arini. 30 decembrie 2022 - 02 ianuarie 2023

<< < (9/10) > >>

Horzon:
Bună, Iașul este ok,cu transportul? Mai am 1 loc liber în mașină.

Hera:
Buna ziua tuturor!
Mai exista vreun loc liber, așa pe ultima sura de metri?
Se mai găsesc doritori…😄
Zi frumoasa tuturor!

Rainbow24:
Buna tuturor,
Dacă este  cineva nevoit sa renunte pe ultima suta de metri, sunt interesata de un loc.
Va doresc tuturor sărbători de poveste si un An Nou magic! 🥳🥳
0745321636

oli:
Am ajuns si in capatul Moldovei dupa ore bune de mers, cand deja si limba si denumirile localitatilor imi aratau ca eram departe de casa.
Am fost intampinati cu caldura de  prieteni vechi si de gazde, cu mancaruri bune de casa, caldura, cazare excelenta.
Am intrat mai bine in cultura locului dupa ce am vazut cetele de uratori,venite in noaptea de Anul Nou, localnici de varste diferite batrani, copii, tineri frumosi, rosii in obraji , cu bocancii innoroiti dupa umbletul prin frig , au rostit, au jucat, au facut mult zgomot, au adus o energie care cobora secole in timp, autentica. Aproape ca iti dadeau lacrimile.
Ne-am plimbat cu carutele prin satul bucovinean, cu casute mandre, ca printr-o gradina, gardurile din uluci din lemn te las sa vezi curtile cu iarba de pasunat, animalele care convietuiesc cu omul, vacute si oile culcate in iarba, caii la poarta care nechezau cand treceam cu carutele, pisici si caini. Doar zapada a lipsit la intalnire.
Am petrecut frumos, am dansat, ne-am costumat de carnaval pt Noul An.

oli:

amazing inspirational poems

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă