Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion la Dorna Arini. 30 decembrie 2022 - 02 ianuarie 2023

<< < (7/10) > >>

Verona Mazilu:
Pentru Revelion Dorna Arini ,merge cineva din Brașov?în ideea unui grupaj auto

lidia.Iasi:
Buna, tuturor!

Va scriu mai jos zonele din care veniti, poate va ajuta la grupaje. Daca veniti cu masina si mai puteti lua pe cineva pe ruta voastra, anuntati pe forum sau scrieti-mi mie pentru a va pune in legatura.

Daca veniti cu trenul si aveti nevoie de transfer din Vatra Dornei la pensiune, va rog sa ma anuntati printr-un mesaj whatsapp 0743122214 (pana pe 29 dec) la ce ora ajungeti pentru a va ajuta.

Iasi – 9, Bucuresti – 9, Ploiesti – 1, Brasov – 1, Tulcea -1, Constanta – 1,  Galati – 3, Braila – 2, Neamt – 1,
Vaslui – 1, Bacau – 2, Vrancea – 2 Suceava – 1, Botosani – 3,  Maramures – 2, Dolj – 2, Calarasi -1,
Arad – 1, Timis – 1, Cluj – 1

Sa va luati haine sport groase si ghete pentru iesirile in natura si plimbarea cu sania sau sareta.

Pentru seara de Revelion alegeti o tinuta festiva, dar nu neaparat foarte eleganta, avand in vedere ca petrecem intr-o pensiune la munte. 

Pe 1 ianuarie va propun un Carnaval  cu  tema “In jurul lumii”. Daca aveti un accesoriu sau o piesa de imbracaminte care sa reprezinte o alta tara in care ati calatorit ar fi foarte potrivite. Daca nu, puteti improviza sau lua altceva ce va este la indemana ( o masca, un costum de epoca, etc).
Astept feedback-ul vostru legat de tema Carnavalului si alte propuneri care sa faca petrecerea mai savuroasa  :dance:

Horzon:
Bună ziua! Sunt ,Nicoleta, din Iași și mă ofer pentru grupaj auto, pentru 2 persoane sau mă alătur altei persoane care merge cu mașina. Dacă sunt doritori las nr de telefon, 0749834342.

Hera:
Buna ziua!
As vrea sa știu dacă locul a rămas liber.Am un prieten bun care s-ar alătura grupului single.Chiar a ratat ultimul loc, cândva.
Astept un răspuns!
Mulțumesc!

lidia.Iasi:

--- Citat din: Hera din Duminică, 25 Decembrie 2022, 13:48 ---Buna ziua!
As vrea sa știu dacă locul a rămas liber.Am un prieten bun care s-ar alătura grupului single.Chiar a ratat ultimul loc, cândva.
Astept un răspuns!
Mulțumesc!

--- Terminare citat ---

Pe pagina 2 este un anunt de renuntare pentru un loc la barbati "vrea cineva locul meu? Daca da, suna la 0723527738. Am achitat integral. Dan"  Incearca un telefon, poate mai este disponibil. Daca se face inlocuirea, se anunta i printr-un email agentia si insotitorul de grup

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă