Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Irlanda 21 - 31 iulie 2023
admin:
Da, este optional la Dublin.
admin:
Incet - incet grupul se strange, asa ca deja ma gandesc la rezervarea excursiilor optionale. Le-am prezentat atunci cand am lansat excursia (cu tarifele pe care le-am avut in 2022), revin actualizat asupra lor, cu rugamintea de a le analiza, iar in momentul in care o sa va solicit optiunea, sa o puteti transmite imediat.
23 iulie Centrul de prezentare Céide Fields cca 8 euro
24 iulie ora 10:00 Kylemore Abey&Gardens - Abatia Kylemore. Tarif: 16 euro
24 iulie 13:30 Connemara Heritage & History Centre/Oidhreacht & Stair Chonamara - 12 euro
25 iulie iulie ora 16:00 Cliffs of Moher Tarif: 12 euro
27 iulie Killarney National Park&Muckross House&Traditional Farms Tarif: 12 euro.
28 iulie ora 10:30 National Stud&Gardens - Herghelia nationala irlandeza si gradinile japoneze: Tarif: 20 euro
28 iulie ora 13:00 Newbridge Silverware museum&visitors centre - free
29 iulie ora 16:00 Guinness Storehouse Tour Tarif: 30 euro
Este o excursie minunata, una dintre cele mai frumoase pe care am facut-o ca insotitor de grup. Asa cum am scris la intentii de excursii 2024, acesta va fi ultimul meu grup acolo si mai mult decat sigur, ultimul care va fi organizat in Irlanda.
Am sa fac in acest tur, acelasi lucru pe care l-am oferit fiecarui grup: sa ma dedic 100%, pentru a va oferi ocazia de a simti cu adevarat atmosfera irlandeza, nu doar sa bifati niste obiective turistice, sa va ramana adanc in minte si suflet.
admin:
Unul dintre locurile prin care trecem este Burren, "Tinutul Stancilor". Nu stiu daca imaginile o sa va impresioneze foarte mult, dar acolo cu siguranta nu va fi unul dintre voi care sa nu spuna "wow". Este impresionant, fascinant, cu totul si cu totul nepamantean.
getaravi13:
Buna
parca deja nu mai am rabdare :-[
Am auzit despre excursia asta in Septembrie anul trecut si de atunci ma tot gandesc la ea si numar zilele :giggle:
Gigi, de la mine ai deja ok pentru orice optional treci in program
Si mie mi-ar place sa vad dansuri irlandeze la ei acasa , am vazut ca ar exista posibilitatea
Toate cele bune!
admin:
M-am decis asupra unui grup mic, de doar 10 persoane. Asa ca a mai ramas doar un loc disponibil.
Va transmit acum pe Email, celor inscrisi, optiunile, am rugamintea sa-mi raspundeti astazi, maxim maine (14 aprilie 2023). Eu postasem deja de mai multa vreme optionalele asa ca deja stiti ce doriti, nu mai este nevoie de timp de gandire.
Doresc ca pana saptamana viitoare cand plec, sa fac rezervarile si platile.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă