Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Irlanda 21 - 31 iulie 2023

<< < (4/9) > >>

Camelia Henegariu:
Bună, am trimis și eu emailul pentru excursiile opționale. Doresc să particip la toate. Speerr că nu este prea târziu...inițial era specificat că până la 1 mai putem trimite solicitarea.
Sper sa nu fie prea târziu.
Camelia

admin:
O sa rezerv suplimentar pentru Camelia H si pentru persoanele nou inscrise.

Camelia Henegariu:
Mulțumesc. Este vina mea că nu am deschis la timp emailul. Nu o sa se mai întâmple.
 :)

admin:
Am reusit sa fac, pana la plecarea mea de maine spre Andaluzia, rezervarile pentru cei inscrisi si care au facut plata la excursie pana la data de 21 aprilie. Urmeaza ca atunci cand ma intorc din Andaluzia sa fac si pentru ceilalti.

Daca la comunicarea tarifelor am scris cca, acum dupa ce am facut rezervarile pot comunica exact cat sunt tarifele:

23 iulie Centrul de prezentare Céide Fields 8 euro

24 iulie ora 10:00 Kylemore Abey&Gardens - Abatia Kylemore. Tarif: 16 euro

24 iulie 13:30 Connemara Heritage & History Centre/Oidhreacht & Stair Chonamara - 12 euro + 15 euro pranzul

25 iulie iulie  ora 16:00 Cliffs of Moher  Tarif: 12 euro

27 iulie Killarney National Park&Muckross House&Traditional Farms Tarif: 12 euro.

28 iulie ora 10:30 National Stud&Gardens -  Herghelia nationala irlandeza si gradinile japoneze: Tarif: 20 euro

28 iulie ora 13:00  Newbridge Silverware museum&visitors centre - free

29 iulie ora 16:00  Guinness Storehouse Tour Tarif: 30 euro

:oops: La Connemara Heritage & History Centre/Oidhreacht & Stair Chonamara am discutat ca pe langa turul pe care o sa-l facem sa luam si pranzul acolo, pentru ca este un loc foarte potrivit pentru asta. Inca nu mi-au spus cat costa, doar aseara tarziu am primit raspunsul afirmativ pentru rezervare.

Eu am sa achit pentru toata lumea si acest pranz, pentru ca in alta parte nu avem unde sa mancam si ma gandesc ca toti doriti sa serviti masa. Daca e cineva care nu doreste sa manance, sa ne comunice, pentru a nu i se factura acest serviciu.

Meniul la Connamara Heritage, costa 15 euro, in care intra doua preparate tipic irlandeze: lamb stew with potatos (un fel de ciorba-tocanita de miel - care insa nu seamana deloc cu ceea ce facem noi, iar mielul lor are carnea de asemenea diferita, pt ca este o rasa doar pentru carne, nu si pentru lapte; nu se simte mirosul specific de carne de miel, toata lumea care a mancat nu a recunoscut deloc mielul...) + apple cake (placinta cu mere). Pentru cei care totusi nu vor sa incerce acest preparat tipic irlandez pe motivi de...miel, d-na Paula mi-a promis ca o sa le faca o tocanita de legume, irlandeza.

goldenseptember:
Buna ziua.
Imi reamintiti, va rog, cand se achita optionalele?
Cred ca am citit undeva, dar mi-a scapat. Multumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă