Autor Subiect: Adevar sau Provocare  (Citit de 64890 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
Răspuns: Adevar sau Provocare
« Răspuns #240 : Sâmbătă, 14 August 2010, 14:29 »
Lansez urmatoarea provocare pentru barbati...
Care dintre voi a oferit mai mult de zece buchete de flori iubitei ???

Vroiam sa stiu daca se iau in considerare si buchetele "virtuale". ;D Ar fi o ocazie sa le dam baietilor nostri sansa sa recupereze. Ne pot posta buchete si cadouri. Am vedea in felul acesta cata imaginatie au si cat de romantici sunt. :D

Cred ca ar merge si un topic pe tema asta!! ;)

awana, propunerea ta plina de generozitate poate sa functioneze, doar ca poate sa nasca si  invidie de genu " awana a primit trei buchete de flori de la Saturnianul iar eu niciunul ' ma intelegi ce vreu sa spun .
As fi bine daca ar recunoaste ca au oferit  multe buchete cui nu trebuia sau nu au dat si au pierdut... ma rog , dupa caz, mai sunt variante din viata de pana acum ... au oferit si le-a fost refuzat ?
 :) Propun sa raspunda provocarii cum vor ei doar sa-i vad activi si pe forum  :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #241 : Sâmbătă, 14 August 2010, 14:41 »
Cred ca ar merge si un topic pe tema asta!! ;)

Detalii, va rugam. Cum ar fi numele topicului si o introducere care sa-l motiveze :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #242 : Sâmbătă, 14 August 2010, 14:52 »
As fi bine daca ar recunoaste ca au oferit  multe buchete cui nu trebuia sau nu au dat si au pierdut... ma rog , dupa caz, mai sunt variante din viata de pana acum ... au oferit si le-a fost refuzat ?

Fetele, cred ca aveti ghinion (sau noroc? ;D). V-ati pricopsit doar cu un extra-terian care sa raspunda provocarilor. Restul putinilor sunt fie prea... paminteni pentru provocarea asta, fie nu vor sa iasa din staza  :D

Flori nu oferi niciodata cui nu trebuie. Fiindca la momentul cind le oferi crezi cu tarie si esti convins ca e cine trebuie :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #243 : Marți, 17 August 2010, 22:05 »
Noua, oamenilor, fie ca suntem singles sau nu, ne place mult sa vorbim despre iubire in versuri, citate, maxime sau cuvinte proprii frumoase. Dar in acelasi timp ne temem sau avem retineri in a oferi iubire si, mai mult, in a primi iubire. Inclusiv eu m-am surprins de-a lungul timpului in ambele ipostaze.

Ce s-a intimplat cu noi de-am ajuns sa rezumam iubirea doar la cuvinte frumoase sau, cel mult, la contemplarea iubirii altora, de-acum sau de demult? Daca avem de daruit, de ce nu daruim? Iar daca cineva ne daruieste, de ce nu primim?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #244 : Marți, 17 August 2010, 22:24 »
        Stii ca iubirea impartasita altora poate naste invidie si reactii nebanuite?!? Eu acum sunt fericita si implinita, dar imi e frica sa impartasesc asta de teama sa nu ranesc orgolii! Iar despre iubire, daca ajungi sa o simti cu adevarat si din toti porii, nu poti vorbi decat in termeni superlativi! Si chiar nu am nici un fel de teama in a darui din tot sufletul si din toata inima si fiinta mea, mai ales ca si primesc in aceeasi masura! Si asta cu atat mai mult cu cat s-au unit doua singuratati care la inceput erau asemenea voua, celor de aici! Mi se poate reprosa, poate, de ce mai intru pe forum, daca acum nu mai am acelasi statut! Raspunsul e simplu: sa afle toata lumea, mai ales cei nou veniti, ca, desi nu asta e scopul de baza, se poate naste o poveste de iubire si din oameni care nu fac din cautarea fericirii un scop in sine, ci, pur si simplu ... s-a intamplat sa ma gaseasca ea (fericirea) pe mine! Si nu in ultimul rand, din nostalgia rememorarii inceputurilor! Iar cand in jurul meu vad oameni asemenea mie, fie ca sunt adolescenti, maturi sau la varsta senectutii , ma bucur din tot sufletul pentru sclipirea iubirii din ochii lor!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #245 : Miercuri, 18 August 2010, 06:32 »
Chiar ma intrebam ce mai este cu tine. Carmen ma bucur sincer pentru tine si sper sa fii cu adevarat fericita . Asa sa fim toti si sa ne bucuram unii pentru altii. Iti tot ce e mai bun si mai frumos. :-*

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #246 : Miercuri, 18 August 2010, 06:38 »
awana, propunerea ta plina de generozitate poate sa functioneze, doar ca poate sa nasca si  invidie de genu " awana a primit trei buchete de flori de la Saturnianul iar eu niciunul ' ma intelegi ce vreu sa spun .

Inteleg Catherina - intradevar nu ma gandisem la o competitie intre cine primeste mai multe buchete, considerand ca domnii nostri vor trimite buchete si cadouri virtuale tuturor colegelor de forum. Ideea era ca si tu, sau eu , sau orice vrea poata sa trimita in felul acesta o atentie virtuala cu explicatii din ce motiv o face pentru altcineva de pe forum. Incercam sa destind atmosfera.... ;D :D ;D

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #247 : Miercuri, 18 August 2010, 11:21 »
        Stii ca iubirea impartasita altora poate naste invidie si reactii nebanuite?!? Eu acum sunt fericita si implinita, dar imi e frica sa impartasesc asta de teama sa nu ranesc orgolii! Iar despre iubire, daca ajungi sa o simti cu adevarat si din toti porii, nu poti vorbi decat in termeni superlativi! Si chiar nu am nici un fel de teama in a darui din tot sufletul si din toata inima si fiinta mea, mai ales ca si primesc in aceeasi masura! Si asta cu atat mai mult cu cat s-au unit doua singuratati care la inceput erau asemenea voua, celor de aici! Mi se poate reprosa, poate, de ce mai intru pe forum, daca acum nu mai am acelasi statut! Raspunsul e simplu: sa afle toata lumea, mai ales cei nou veniti, ca, desi nu asta e scopul de baza, se poate naste o poveste de iubire si din oameni care nu fac din cautarea fericirii un scop in sine, ci, pur si simplu ... s-a intamplat sa ma gaseasca ea (fericirea) pe mine! Si nu in ultimul rand, din nostalgia rememorarii inceputurilor! Iar cand in jurul meu vad oameni asemenea mie, fie ca sunt adolescenti, maturi sau la varsta senectutii , ma bucur din tot sufletul pentru sclipirea iubirii din ochii lor!

carmen, in primul rand multumiri pentru "updates"!  :) fii linistita, si alte persoane si-au gasit perechea aici pe forum (unele chiar inaintea ta) si acum sunt fericite si-si traiesc iubirea in liniste si pace. acest lucru nu a trezit in nimeni sentimente de invidie si nici nu a ranit orgolii, din cate stiu eu. iar discretia si modul de a face publice sau nu astfel de evenimente, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi.  in schimb noi ne bucuram de fiecare data, cand aflam astfel de vesti; este o dovada ca se poate, este un lucru pozitiv care sadeste speranta in inimile tuturor.  asadar, incearca tu mai curand sa lasi la o parte sentimentele negative si de neincredere vis-a-vis de noi toti, nimeni nu-ti reproseaza nimic, nimeni dar chiar nimeni nu te invidiaza.  ;)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #248 : Vineri, 20 August 2010, 20:44 »
si adevar si provocare! cutremurator!

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/xgHmSdpjEIk?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #249 : Vineri, 20 August 2010, 20:53 »
Ayouni, este fantastic clipul video!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #250 : Sâmbătă, 21 August 2010, 12:58 »
intr-o noapte 4 studenti au petrecut pana tarziu in noapte, fara se invete pentru examenul pe care-l aveau a doua zi. In dimineata examenului erau cu totii intr-o stare jalnica asa ca s-au gandit la un plan: au facut in asa fel incat sa arate murdari, cu hainele in dezordine si s-au dus la decan.  I-au spus ca au fost la o nunta in seara anterioara si ca pe drumul de intoarcere unul dintre cauciucurile masinii a explodat si ca au trebuit sa impinga masina, ajungand foarte tarziu acasa (nu aveau roata de rezerva se pare).  deci, nu erau in stare sa se prezinte la examen.  decanul le-a spus sa nu-si faca griji, sa vina peste trei zile.
cand s-au prezentat a treia zi, decanul i-a pus pe fiecare intr-o sala si baietii nu au avut nimic contra deoarece invatasera foarte bine. 

testul a constat din 2 intrebari, facand impreuna 100 de puncte.
1. Numele dvs (2 puncte)
2. Care cauciuc a explodat? (98 de puncte)

a. fata stanga
b. fata dreapta
c. spate stanga
d. spate dreapta

oare exista cea mai mica posibilitate ca cei patru prieteni sa dea acelasi raspuns?!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #251 : Sâmbătă, 21 August 2010, 14:51 »
Pai daca stabilisera dinainte (adica de cind i-au relatat decanului problema) ce sa spuna in caz ca sunt intrebati, exista o posibilitate foarte mare. Dar nu cred ca raspunsul la intrebare e tilcul problemei. Numai ca nu-mi dau seama acum care este...

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #252 : Sâmbătă, 21 August 2010, 15:28 »
Minciuna era clara pentru decan. Daca au zis ca au impins masina de la nunta pana acasa, asta presupune ca aveau timp sa se spele si sa se schimbe, astfel incat sa nu demonstreze cat efort au depus. Unde mai pui ca la o explozie de roata ajungeau in ambulanta.
 Probabilitatea de a numii toti patru aceeasi roata este foarte mica spre zero .
Sper ca sunt aproape de adevar  ??? ::)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #253 : Sâmbătă, 21 August 2010, 15:50 »
da, catherinna, ai dreptate; desi si saturnianul are dreptate, insa ar insemna ca cei patru petrecareti sa-si fi pregatit un alibi foarte puternic pentru o cauza nu chiar asa de mare (sau depinde de examen), gandindu-se chiar la amanunte de genul "hai sa spunem ca ne-a explodat roata stanga fata"... aici mi se pare ca modul de a actiona al decanului a fost cel mai inteligent. de fapt puteau sa fie intrebati si "in ce loc v-a explodat roata" sau alte intrebari incuietoare.

nu e nici un talc  ;) era doar asa, sa ne amuzam un moment. iar atunci cand mintim, sa o facem cu multa grija, sa nu fim prinsi sau sa nu ranim susceptibilitati. acum sa nu-mi veniti "vai, dar eu nu mint niciodata!" chiar niciodata?! si despre acele minciuni albe (white lies in engleza, mentiras piadosas in spaniola, pieux mensonges in franceza, weisse luegen in germana  ;)), adevarate veste de salvare in unele circumstante, ce putem sa spunem?

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #254 : Sâmbătă, 21 August 2010, 16:21 »
Ayouni, eu nu mint  ;)
Saturnianule, ai grija ca ma prind la minciunele foarte repede  :P

O noua provocare in versuri  ??? ( nu le-am compus eu ! )

Un tânăr toată viaţa crezuse că-i orfan,
Deoarece, de mic, crescuse la un neam.
Dar iată că odată, cam pe la majorat,
Băiatul nostru singur misterul l-a aflat.
Părinţii săi trăiesc şi stau în urbea X,
Str. Rebusistul Vesel numărul 14 fix!
Ajunge iute-acolo şi intră-n casă-ndată
Nerăbdător să-şi vadă pe mama-adevărată.
Dar vai, o voce blândă din semiobscuritate
Îi temperează zelul cu circa jumătate.
Cu duioşie-i spune: „Copilul meu iubit,
Ce mare fericire simt că te-am regăsit.
Atâta doar e răul, şi inima mi-e grea:
Eşti fiul meu, e drept, dar eu nu-s mama ta!“
..................................................................
Aceasta-i întâmplarea, nimic nu e greşit.
Rămâne doar să spuneţi, după ce-aţi chibzuit:
Atuncea când în casă băiatul a intrat
Cu cine-a stat de vorbă, pe cine a aflat?