Autor Subiect: Adevar sau Provocare  (Citit de 64884 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pe_jumate

• Vizitator
Răspuns: Adevar sau Provocare
« Răspuns #210 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 15:48 »
tot provocare:

va provoc sa gasiti cel putin trei asemanari intre fiecare din voi si fructele din imagine:

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #211 : Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 16:55 »
As vrea sa pot spune ca am ochii verzi, parul blond si buzele rosii, dar din pacate, singura asemanare cu superbele fructe vizeaza doar silueta.  :(  ;D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #212 : Joi, 17 Iunie 2010, 19:24 »
provocare:
hei, tu, ascunsule utilizator, te provoc sa mi te arati, ca sa am si eu cu cine schimba o parere in direct! :-*

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #213 : Joi, 17 Iunie 2010, 19:27 »
eheheeeei, tre' sa te iau usurel, sa te duc cu zaharelu'.. uuuuf, ascunsii astia ascunsi!uite, ascunsule, for you only!
mai pun zaharel? :-*

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #214 : Joi, 17 Iunie 2010, 19:32 »
am adus mai mult zaharel.. tot nu iesi sa te vaz? :-*

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #215 : Joi, 17 Iunie 2010, 19:35 »
nu iesi asa ca n-am cu cine ma juca... :-\
hei, vrea cineva sa se joace un pic cu mine?

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #216 : Joi, 17 Iunie 2010, 19:41 »
eheheeeei, tre' sa te iau usurel, sa te duc cu zaharelu'.. uuuuf, ascunsii astia ascunsi!uite, ascunsule, for you only!
mai pun zaharel? :-*

Pentru a primi chestia aia din fotografie, sa stii ca m-as ascunde si eu.... :)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #217 : Joi, 17 Iunie 2010, 20:12 »
mmmm, draga @eugenia110, eu zic asa.. lasam zaharelul pentru cel ascuns.. ca poate vine pana la urma la copca, iar pentru noi doua, o bomba anti-stres:

ce zici? uitam de griji o vreme? ;)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #218 : Joi, 17 Iunie 2010, 20:27 »
....bomba anti-stress si anti-silueta  ;D

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #219 : Joi, 17 Iunie 2010, 21:34 »
....bomba anti-stress si anti-silueta  ;D

este doar o bombita anti-stress.  anti-silueta??? fals, dai o tura de parcul tineretului in pas rapid si gata! admiri ratustele de pe lac, trandafirii de pe alei, indragostitii de pe banci si cu aceasta ocazie s-a dus si stresul...
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #220 : Miercuri, 30 Iunie 2010, 01:18 »
Va provoc la un joc. Aveti curajul sa vedeti cum veti arata peste 20 sau 30 de ani? Hai sa ne jucam :) Uite aici: http://www.in20years.com/

Cica asa o sa arat eu la 56 de ani. Daca mai traiesc pina atunci  :D - http://www.in20years.com/photo?st=5&fid=1006291&fname=aged_wb20100629051352102142.png

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #221 : Miercuri, 30 Iunie 2010, 10:53 »
ar trebui sa am o poza "fotogenica" facuta de tine - asta asa ca sa fiu o "batranica" frumusica peste 30 de ani - fara dinti, cu parul rar.... ;D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #222 : Miercuri, 30 Iunie 2010, 12:35 »
ar trebui sa am o poza "fotogenica" facuta de tine - asta asa ca sa fiu o "batranica" frumusica peste 30 de ani - fara dinti, cu parul rar.... ;D

Pai am o poza fotogenica facuta atunci la Gradina Botanica. O decupez sa fie portret si gata ;D Dar promiti ca te vad peste 20 de ani macar? ;)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #223 : Vineri, 02 Iulie 2010, 22:27 »
    Provocare pentru extraterestrul nostru: poate ne explici tu, Bogdan, de ce in toate filmele despre eventualele vietuitoare din alte lumi, acestea sint prezentate de producatorii si scenaristii acestora ca fiind niste replici hidose, baloase, deformate, ale fiintei umane. E o lipsa cumplita de imaginatie; de ce fiintele acelea sint un fel de umanoizi cu urechi ascutite, cap strimb si piele incretita sau felurite derivate de insecte pamintene, la o scara gigant? Conditiile de pe alte planete, care ar putea favoriza aparitia unor entitati inteligente, sint poate altele decit cele ale Terrei si evolutia materiei spre inteligenta poate lua multiple forme, chiar si alta consistenta. Nu e obligatoriu sa respire oxigen si sa se hraneasca cu alte forme de vietuitoare.
S-ar putea ca eu sa bat cimpii, de aceea cer ajutorul unei fiinte din alta lume. ;) ( pe care eu o vad si o percep ca fiind foarte cu picioarele pe pamint).

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #224 : Sâmbătă, 03 Iulie 2010, 01:41 »
Draga mea Eugenia, mă simt onorat că apelezi la "experienţa" mea de extraterestru pentru a-ţi răspunde la întrebare :) Aşadar...

1. Filmele acelea unde ai văzut astfel de fiinţe hidoase au o trăsătură comună: fac parte din categoria filmelor horror. Şi asfel de fiinţe reprezintă una din trăsăturile definitorii ale genului. Să m-apuc să enumăr laitmotivele, nu cred că are sens. Hidoşenia înfăţişării mai este şi modalitatea artistică de a da formă hidoşeniei interioare nu neapărat a acelor fiinţe, ci a noastră a oamenilor. Dacă ai observat, în filmele cu extratereştrii, fiinţele din alte lumi sunt considerate de oameni implicit ostile şi prima reacţie e atacul. Fiindcă gîndim prin prisma noastră de fiinţe la care violenţa face încă parte din codul nostru genetic. Cele mai multe astfel de filme sunt de categoria Ţ, cum le numesc eu. Filme proaste, făcute cu bani puţini şi fără nici o substanţa.

2. Nu în toate filmele apar astfel de vieţuitoare. Am văzut un serial în care protagoniştii explorau alte planete (Stargate SG1, dacă nu l-ai văzut încearcă, e ceva total diferit care sunt convins că o să-ţi placă) şi întîlneau civilizaţii inteligente în diferite forme: de la umanoizi primitivi care comunicau prin sunete de frecvenţă înaltă şi trăiau în simbioză perfectă cu nişte plante care emiteau aceleaşi sunete, la colonii de cristale şi fiinţe sub formă de energie sau ca un... abur.