Autor Subiect: Adevar sau Provocare  (Citit de 64876 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabrel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
Răspuns: Adevar sau Provocare
« Răspuns #225 : Sâmbătă, 03 Iulie 2010, 07:43 »
Buna dimineata, eu cam asa as arata....
Universul stie lucruri pe care noi nu le cunoastem.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #226 : Duminică, 04 Iulie 2010, 21:10 »
Citat din: saturnianul
Dacă ai observat, în filmele cu extratereştrii, fiinţele din alte lumi sunt considerate de oameni implicit ostile şi prima reacţie e atacul.
nu cred ca extraterestrii ar strabate distante de ani-lumina doar pentru a ne mangaia pe crestet :( mai degraba il cred pe hawking.
"Civilizaţiile extraterestre există aproape cu certitudine, însă omenirea ar trebui să evite orice contact cu acestea, din cauza consecinţelor care ar putea fi devastatoare pentru specia umană."
"Dacă extratereştrii ne-ar vizita, rezultatul ar fi mai grav decât atunci când Cristofor Columb a debarcat în America, cu rezultate nu prea bune pentru amerindieni."
"Extratereştrii evoluaţi poate că au devenit nomazi care caută să cucerească şi să colonizeze planetele pe care le găsesc."

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #227 : Duminică, 04 Iulie 2010, 21:31 »
Dacă ai observat, în filmele cu extratereştrii, fiinţele din alte lumi sunt considerate de oameni implicit ostile şi prima reacţie e atacul.
nu cred ca extraterestrii ar strabate distante de ani-lumina doar pentru a ne mangaia pe crestet :( mai degraba il cred pe hawking.

Poate că nu ne-ar mîngîia pe creştet. Dar are vreun sens să ataci o specie extraterestră care cu siguranţă are o tehnologie mult superioară din moment ce a străbătut ani sau zeci de ani lumină ca să ajungă la noi? Nu mai bine utilizezi comunicarea că poate obţii un fair-trade?

Cît despre crearea consecinţelor devastatoare pentru specia umană, deocamdată suntem capabili să le creăm şi singuri fără ajutor de la extratereşti  :D Iar ca să fiu cinic pînă la capăt m-aş simţi mai împăcat să ştiu că ne-au devastat alţii mult superiori nouă, decît să ştiu că ne devastăm între noi. Aşa că să vină să cucerească şi să colonizeze. Rasa noastra e obişnuită din moşi-strămoşi cu astea  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #228 : Duminică, 04 Iulie 2010, 21:53 »
Dar are vreun sens să ataci o specie extraterestră care cu siguranţă are o tehnologie mult superioară din moment ce a străbătut ani sau zeci de ani lumină ca să ajungă la noi?
stai linistit, ca inca nu i-am atacat :D regizorii sunt ca fotbalistii: considera cea mai buna aparare ca fiind atacul.
Cît despre crearea consecinţelor devastatoare pentru specia umană, deocamdată suntem capabili să le creăm şi singuri fără ajutor de la extratereşti :D
totusi, ma simt mai bine asa. n-as vrea s-o patim ca in "planeta maimutzelor" >:(

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #229 : Luni, 05 Iulie 2010, 00:32 »
totusi, ma simt mai bine asa. n-as vrea s-o patim ca in "planeta maimutzelor" >:(

Păi tot cam în situaţia asta suntem, cam ca în planeta maimuţelor  ;D Şi pe mine nu mă face să mă simt mai bine faptul că acum maimuţele dominante au faţă umană ;)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #230 : Joi, 08 Iulie 2010, 21:38 »
provocare: provoc un barbat suparat nevoie-mare pe lume si pe injustitia ei omni-prezenta sa culoeaga floarea asta inocenta ca semn de pace cu lumea aia ..

ia sa vedem, cine o fi suparacilul?? :-*

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #231 : Joi, 08 Iulie 2010, 22:18 »
Chiar, sa vedem cine o fi... ;D  Hai, la cules de flori. Io nu mai am nevoie, ca detin o gradina ;)

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #232 : Joi, 08 Iulie 2010, 22:26 »
As culege floarea...dar nu-s barbat  ::) si nici suparata nu sunt  ;)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #233 : Joi, 08 Iulie 2010, 22:41 »
As culege floarea...dar nu-s barbat  ::) si nici suparata nu sunt  ;)

daca nu ti-ar fi atat de "cu banat" ;) adica daca nu ai fi la timisoara, te-as invita si pe tine sa mirosi putin marea in acest w/e..

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #234 : Joi, 08 Iulie 2010, 23:10 »
Multumesc de invitatie  :-* m-ai nimerit la fix; nu-mi place sa calatoresc singura distante lungi  ;D

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #235 : Vineri, 13 August 2010, 23:23 »
Lansez urmatoarea provocare pentru barbati...
Care dintre voi a oferit mai mult de zece buchete de flori iubitei ???

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #236 : Vineri, 13 August 2010, 23:27 »

Te referi la fosta iubita, nu? Ca pe-aici nu-i nimeni care sa aiba una  :D
La mine nu-i cazul. Nu am avut cui sa ofer  ;D

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #237 : Vineri, 13 August 2010, 23:38 »
Dau si eu cu presupusu... deci ; presupun ca 99% au avut si O, cel putin O iubita pana a se declara ramasi / ajunsi singuri  ;D
 Vrei sa zici ca tu Saturnianule,nu ai avut O iubita ? una, macar una ?
Sa stergi comentariul asta daca raspunzi afirmativ  ::)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #238 : Vineri, 13 August 2010, 23:48 »
Nu stiu cum sa zic ca sa fiu inteles, fiindca nu e doar un simplu raspuns negativ sau pozitiv. Dar sa incerc. Conform standardelor general acceptate si cutumelor sociale, am avut una. Conform mie, n-am avut. Si nu sterg raspunsul  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #239 : Sâmbătă, 14 August 2010, 09:41 »

Vroiam sa stiu daca se iau in considerare si buchetele "virtuale". ;D Ar fi o ocazie sa le dam baietilor nostri sansa sa recupereze. Ne pot posta buchete si cadouri. Am vedea in felul acesta cata imaginatie au si cat de romantici sunt. :D

Cred ca ar merge si un topic pe tema asta!! ;)