Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Japonia ciresilor in floare 2 - 14 aprilie 2023

<< < (2/5) > >>

Bon Voyage:
A aparut 1 loc liber intr-o camera dbl la barbati

Mada_Avr:
@everyone
A facut cineva, recent, asigurare storno pentru acoperirea riscului de anulare a calatoriei?
Din cate am inteles de curand,aceasta asigurare trebuia facuta odata cu prima plata. Acum nu se mai poate face. Daca cineva a facut recent aceasta asigurare, va rog sa-mi spuneti si mie. Multumesc!

AlexandraA:
Buna ziua. Cand vom putea afla mai multe informatii legate de bagaje si itinerariu exact (numele hotelurilor, etc)?
O zi frumoasa!

admin:
V-am raspuns si pe Email, o fac si aici: numele hotelurilor sunt nominalizate si pe site si pe forum si tot acolo gasiti itinerariul si programul detaliat  pe fiecare zi in parte. Inca de la lansarea excursie sunt oferite aceste informatii si multe altele. Trebuie sa parcurgeti intreaga prezentare a excursiei si veti gasi aceste informatii.
Detaliile legate de bagaje, daca va referiti la kg, o sa le primiti odata cu biletele de zbor.

AlexandraA:
Multumesc pentru raspuns.
Numele hotelurilor sunt trecute dar este scris si "sau similar". As dori sa stiu daca raman cele din program sau nu.
Legat de bilete, cam cand le-am putea primi?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă