Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Japonia ciresilor in floare 2 - 14 aprilie 2023

<< < (3/5) > >>

admin:
O sa primiti pe Email toate informatiile si recomandarile necesare, in TIMP UTIL pt a va putea pregati pt aceasta excursie. La fel ca la fiecare actiune a clubului. Biletele de avion se transmit la emiterea finala a Qatar. Oricum inainte de deschiderea check in-ului. Veti avea in aceasta excursie 2 persoane care o sa va indrume, ajute, iar una va si ghida. In limba romana. Pt hoteluri veti primi la fiecare locatie carte de vizita in LIMBA JAPONEZA, nu va ajuta cu nimic denumirea in engleza.

Mada_Avr:
Legat de valuta pe care o avem la noi, am inteles ca de preferat este dolari. Insa costurile pentru actiunile optionale sau alte chestii sunt trecute in euro. Pana la urma, ne puteti da un sfat/recomandare despre banii pe care ar trebui sa-i avem la noi? Cu cardul am inteles. Ma refer la cash.
Multumim!

admin:
In mesajul anterior am scris ca o sa primiti IN TIMP UTIL toate informatiile si recomandarile necesare. Inclusiv legate de bani. Mai jos este un fragment din ceea ce veti primi:

Ce bani folosim acolo, de unde ii luam. Pe tot teritoriul Japoniei, platile se fac doar in yeni. Nu in euro, nu in dolari. Pentru a avea permanent aceasta moneda nationala la voi, este nevoie sa schimbati euro sau usd in yeni. Cati si unde? Va recomandam sa schimbati 500 euro (o sa vedeti imediat de ce aceasta suma) in aeroport, la sosire.

Un buget aproximativ. O masa la restaurant costa 10 – 30 euro. In mod normal, un meniu suficient si consistent nu costa mai mult de 12 - 15 euro. De cateva ori, o sa fim nevoiti sa mancam food street, acolo unde se servesc niste sandviciuri foarte gustoase , hranitoare si ieftine. Tot pe strada gasim automate de cafea, de apa calda, la fel foarte ieftine, astfel ca pentru mancare si impuls, nu o sa cheltuim mai mult de 300 – 350 euro. Urmeaza apoi si cumparaturile, souvenirurile, asa ca un minim de 500 de euro o sa-l cheltuiti cu siguranta. Nu mai mult, decat daca doriti sa faceti cumparaturi mai multe.  Va rugam de asemenea ca pe langa aceasta suma de 500 de euro sa mai aveti pregatiti euro pentru a-i achita insotitorului de grup specializat, pentru incarcarea cartelelor pentru mijloace de transport in comun.

Rugamintea este sa aveti rabdare si incredere ca o sa aveti la timp toate informatiile necesare, deci nu mai transmiteti pana atunci intrebari punctuale. Raspunsurile sunt cuprinse in material. Asteptam la randul nostru cateva confirmari de informatii pt a putea concepe si transmite TOATE recomandarile, nu doar partiale cum ar fi posibil acum.

admin:
Am strans toate informatiile necesare unei comunicari detaliate in ceea ce priveste pregatirea pentru excursie si de asemenea pentru a va da explicatii si recomandari. Maine, pana la ora 12:00 veti primi pe Email tot ceea ce am considerat necesar pentru a va ajuta cu informatii detaliate si recomandari.

admin:
Am transmis astazi, 11 martie 2023 ora 10:17 un Email care cuprinde informatii, detalii, recomandari. Este foarte important sa cititi ceea ce v-am transmis. Daca nu ati primit Email-ul de la mine, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si va retransmit.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă