Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Japonia ciresilor in floare 2 - 14 aprilie 2023
Clau L.:
De mare ajutor! Am reusit!
Multumim!
Kmy:
Pentru certificat de vaccinare ce ati atasat: certificatul EU Digital (care are doar data celei de-a treia vaccinari) sau Adeverinta de vaccinare (care le mentioneaza pe toate trei dar nu are cod QR) ?
lidia.Iasi:
Am atasat Certificatul digital EU care are codul QR si contine informatii despre tipul de vaccin, nr de doze si si data celei de-a treia doze
tm2019:
Salutare. Eu cred ca am o mare problema: nu reusesc sa deschid formularul de carantina pe android.Am un samsung note 9, ruleaza in gol si nu se deschide. Pe laptop se deschide dar nu stiu cum voi proceda.
Precizez ca inca nu am testul covid, neavând cele trei doze, încercam să verific cum apare formularul. Acum ora de 72 inainte de imbarcare, va fi raportată la plecarea din Bucuresti sau Doha? Ei vorbesc chiar de o convertire a orei in cazul fuselir orare diferite, in manual. Daca nu voi reusi sa accesez de pe telefon formularul si incarc pe laptop certificatul cu testul, voi putea folosi foaia imprimată?
Clau L.:
Cred ca ai putea sa completezi/ incarci pe laptop. Dupa ce primesti de la ei emailul de confirmare, deschizi emailul din telefon si accesezi linkul de la ei, apoi descarci . Daca nu reusesti, descarci pe laptop (conform instructiunilor de pe pagina), iti trimiti pe email, deschizi emailul din telefon si salvezi in telefon.
Succes!
Navigare
Du-te la versiunea completă