Arhiva > Arhiva
Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?
marcutza:
doar placute ;)
almi_gabi:
un coleg imi spunea zilele trecute - daca vrei sa iesi din rutina zilnica - incepi intai prin a face ceva care sa schimbe mediul din jurul tau - schimba aranjarea in casa si la birou - schimba colectia de CD-uri sau cosmetice - un fel de - "renunta la un capitol vechi inainte de a deschide altul nou" .....
cristijob48:
Da, si eu simt nevoia acuta de a iesi din rutina zilnica.Dar in multe situatii nu depinde de tine ci ai nevoie si de cei din jur sa colaboreze la aceasta.In general o mare parte din societatea noastra este cam cenusie si plafonata si iti induce aceasta stare.Suntem cumva si prizonierii mediului in care traim.Eu am stat in strainatate(GERMANIA)si nu am vazut oameni tristi sau plafonati.Dupa opinia mea pentru a iesi din rutina zilinica ai nevoie de curaj ceva noroc si ceva bani.Desigur schimbarea completa amediului in care traiesti este o soluti determinanta.Dar asta este mai greu.Iti trebuie putina nebunie sa o realizezi. Cu asta ma confrunt si eu
Succes,
Cristi
iulia17:
la mine e altfel, am invatat ca ce cumperi cu bani nu-ti ofera intotdeauna satisfactiile dorite, ba chiar as zice ca valoarea e invers proportionala. merg sa vad un teatru sau un concert, ies de la servici si prelungesc un pic drumul ca sa trec prin parc si sa ma plimb pe alei, ascult muzica, vad un film cu prietenii si pe urma ne oprim la o cafea sa desfacem firul in patru...
cit crezi ca te costa toate astea?
steliana:
ies uneori din rutina ... dandu-ma pe un balansoar ... ducand visurile pana la realitate
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă