Arhiva > Arhiva

Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?

<< < (33/53) > >>

fortuna777:

--- Citat din: cristijob48 din Miercuri, 01 Iunie 2011, 10:28 ---Da, si eu simt nevoia acuta de a iesi din rutina zilnica.Dar in multe situatii nu depinde de tine ci ai nevoie si de cei din jur sa colaboreze la aceasta.In general o mare parte din societatea noastra este cam cenusie si plafonata  si iti induce aceasta stare.Suntem cumva si prizonierii mediului in care traim.Eu am stat in strainatate(GERMANIA)si nu am vazut oameni tristi sau plafonati.Dupa opinia mea pentru a iesi din rutina zilinica ai nevoie de curaj ceva noroc si ceva bani.Desigur schimbarea completa amediului in care traiesti este o soluti determinanta.Dar asta este mai greu.Iti trebuie putina nebunie sa o realizezi. Cu asta ma confrunt si eu
Succes,
Cristi

--- Terminare citat ---

...am fost si eu surprinsa in germania de amabilitatea si dragalasenia oamenilor de acolo...toti sunt prieteni cu toti...cel putin aparent... nu stiu cat de umani sunt cu adevarat....sunt civilizati, lucru care noua ne lipseste... Desigur ca acolo n-ai sa vezi oameni tristi pe strada, pt ca la ei nu prea exista nesiguranta zilei de maine, lucru care pe noi ne macina aproape continuu...probabil ca e vorba si de o anumita plafonare la noi, pt ca ne-am obisnuit sa gandeasca altii pentru noi...suntem lipsiti de initiativa si de ce sa nu recunoastem la noi nu vezi unitatea pe care o vezi la nemti ..

janeta:
din fericire pentru ei nemtii nu l-au avut ca prieten si formator de caractere pe Marele Urs . ma indoiesc ca in perioada interbelica ai fi vazut atatea chipuri triste pe strazi . asta nu inseamna ca radeau bezmetic ci ca aveau intiparita pe figura acea seninatate pe care ne-o dorim si noi atat de mult.

parerea mea  :D

iulia17:

jeanette doar doua cuvinte: SU-PERB !!
sunt moarta dupa imagini vechi

luciamanta:
   Nu am mai iesit demult din rutina zilnică... As vrea sa cosesc iarbă intr-o zi. Cred ca nu este usor de cosit. Palmele cred că m-ar durea in timp ce aş cosi, dar m-ar durea cu bucurie, cu acea bucurie a întoarcerii la lucrurile simple.

micaela:

--- Citat din: iulia17 din Joi, 02 Iunie 2011, 00:22 ---
jeanette doar doua cuvinte: SU-PERB !!
sunt moarta dupa imagini vechi

--- Terminare citat ---

si eu dupa Jean Moscopol. :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă