Arhiva > Arhiva

Simti nevoia de a iesi din rutina zilnica?

<< < (31/53) > >>

marcutza:
langa blocul in care m-am mutat de curand sunt cateva case cu multa gradina aferenta, de cum vine caldura stau pe balcon si ascult greierii.

la inceput nu mi-a venit sa cred ca, intre atatea "betoane", mai exista franturi de natura pura ...

in continuarea acelor case este un camp imens cu grau, totul e verde...parca sunt la ai mei la munte...seara e minunat...o iesire din rutina "betoanelor".

fortuna777:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 25 Mai 2011, 13:25 ---forti! n-am mai auzit cantecul greierilor de ani - la Bucuresti , in aglomeratia de aici - greierii s-au retras
poate pe vreo straduta veche, in gradini sa mai fie ....

in copilarie, pe inserat, ne jucam in "tarait " de greieri

--- Terminare citat ---

gabita, il auzi in noptile calde si linistite de vara in special in campuri si in locurile unde exista putina vegetatie...te invit la piatra neamt si iti vei reaminti cantecul lor cu siguranta :)

silviu:

--- Citat din: marcutza ---de cum vine caldura stau pe balcon si ascult greierii.
--- Terminare citat ---
si ce mai faci?

marcutza:
@silviu, incerc sa-mi imaginez ca sunt in curtea casei bunicilor (de la munte) unde seara licuricii sun niste stelute la joasa inaltime, unde greieii canta, unde miroase a padure...e o iesire din rutina...din cotidianul asfaltului, a zgomotului, a iuresului orasului.

silviu:
fain. da' sa nu faci prostii!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă