Arhiva > Arhiva

Vreti sa slabiti? nimic mai simplu ...

<< < (6/9) > >>

geppetto:
Incerc de 3 luni cu ceai de paducel, ma-m obisnuit deja cu el, dar n-am dat jos deca 1 kg.  Mi-a zis cinevsa de papadie. Sa Incerc si astaq?

EUGENIA110:
In categoria asa-ziselor "ceaiuri de slabit" intra matasea de porumb, coditele de cirese, urzica si tecile de fasole uscate. Eu nu le-am folosit niciodata pentru ca sint diuretice, scazi in greutate pierzind apa din corp prin urinari mai frecvente, insa stratul adipos ramine frumos la locul lui. Pentru slabit iti trebuie vointa de a schimba modul de alimentatie, de viata in general...Mincare in cantitati mai mici si miscare cit mai multa. Bafta!

gabrel:
O persoana care urmeaza o dieta, prin acest gest refuza sa-si asume responsabilitatea pentru viata ei. Vrea sa vindece efectul fara insa sa caute sursa, cauza.
Trebuie sa accepti ideea ca poti manca ceea ce vrei, cand vrei. Este corpul tau, nu ai de dat socoteala nimanui dcat tie insuti.

marcutza:
DIETA IN FUNCTIE DE ZODIE

functioneaza DAR numai cu vointa si tenacitate  ;)

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Duminică, 25 Aprilie 2010, 16:37 ---DIETA IN FUNCTIE DE ZODIE

functioneaza DAR numai cu vointa si tenacitate  ;)

--- Terminare citat ---

Ai dreptate marcutza - vointa si tenacitate. Si am auzit unele opinii care spuneau ca bine ar fi sa te vizualizezi asa cum doresti sa fii. Sa alegi un moment al zilei cand poti fii  linistit sa inchizii ochii si sa te vezi mai slab. Mentalul va actiona .

Eu personal recomand celor care vor sa slabeasca sa bea multe lichide gen -  apa plata, ceai (neindulcit).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă