Arhiva > Arhiva
Vreti sa slabiti? nimic mai simplu ...
carmentoma:
Trebuie sa ai timpul necesar si serviciul care sa iti permita sa mananci asa! Mie una mi-e imposibil, prin natura activitatilor zilnice! Asta e, cine poate, poate, cine nu, merge sa fie si mai "pufoasa", asa ca mine! Ma autoincurajez si autoconsolez, ce sa fac!
Se mai zice ca rasul ingrasa!! Pai asta e! Supradoza zilnica de ras: ;D :D De-aia sunt asa! dar nu renunt la ea, ca e ca un drog! Ce sa fac! Sa ma internez la dezintoxicare de ras? Poate mi se recomanda un asemenea tratament de catre cei care au reusit sa scape de veselie! ;D :D Poate mai am o speranta! ??? :o :-*
silviu:
--- Citat din: FIF din Vineri, 09 Aprilie 2010, 07:56 ---acum am slabit 20 de kile in o luna juma!
--- Terminare citat ---
nu-i bine sa slabesti 20 de kg intr-un timp atat de scurt. dar ce greutate aveai inainte? ce imc?
EUGENIA110:
Nu-i bine, ca-ti ramine pielea prea mare. ;D
mikyboy:
cei care vor sa slabeasca trebuie multa miscare, mancare cat mai sanatoasa si putina si ambitie... alerg in fiecare seara si merg cu rolele si am reusit in felul asta sa slabesc de doua ori cate 15-16 kg ce este drept la asta s-a adaugat si suferinta dar asta este alta poveste...
Miha:
Buna tuturor,
Sunt perfect de acord cu Marcutza, ambitia si vointa sunt doua ingriediente necesare pentru a te mentine in forma.
Ar trebui sa mergem putin mai departe si sa constientizam ca pana la urma pentru a avea a fi sanatosi trebuie sa ne schimbam stilul de viata. Noi, oamenii functionam dupa niste reguli destul de simple. Marile schimbari din viata noastra au doua cauze majore: 1- fie intrezarim super "oportunitati" sau 2- ne speriem si ne este frica de anumite lucruri. Exemplul lui FIF este concludent. A slabit pentru ca a fost la medic si vestile nu au fost prea bune.
Deci, pasul 1 este sa vreti sa schimbati anumite lucruri.
Pasul 2 este sa va redefiniti prioritatile. Ce poate fi mai important decat propria sanatate? Fara ea nu putem munci, nu putem avea grija de oamenii la care tinem, nu ne putem bucura de viata, in general.
Daca va hotararti sa slabiti, nu o faceti numai din considerente pur estetice...faceti-o pentru ca sunteti convinsi ca veti mai sanatosi.
Pasul 3- dieta nu este totul, ea trebuie combinata si cu miscarea. Cineva spunea foarte bine ca exercitiul fizic este ca si spalatul pe dinti.
Cateva carti care va pot ghida in demersul vostru sunt:
- Mihaela Bilic- Traiesc, deci ma abtin;
- Carmen Bruma- SLIM
- Ken Blanchard- One Minute Manager Balances Work and Life (poate fi comandata de pe Amazon).
Eu de un an si ceva incerc sa fac schimbari in alimentatie si am inceput sa fac mult mai mult sport. Rezultatele se vad la nivel fizic si la nivel psihic.
Va doresc tuturor mult succes si sa aveti o viata cat mai sanatoasa !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă