Arhiva > Arhiva

Vreti sa slabiti? nimic mai simplu ...

<< < (4/9) > >>

steliana:
ştiu marcutza, dar de 30 de ani am un serviciu....
şobolan de birou
mă străduiesc, important este să nu generez alte afecţiuni de la kg în plus

marcutza:
@steliana :)))) de 22 ani tot sobolan de birou dar, vara am role, bicicleta, tenis, iarna mai servesc fitnes si multa vointa si ambitie, va doresc tuturor putere !

EUGENIA110:
E foarte usor sa slabesti atunci cind esti tinar si sanatos:arderile sint mari, corpul e sanatos si-ti permite multa miscare si efort fizic. Insa dupa o anumita virsta , metabolismul inclina balanta dintre catabolism si anabolism spre acesta din urma, intervin dereglajele hormonale care favorizeaza depunerile inegal, doar in anumite zone ale corpului, apar boli specifice virstei inaintate, care nu-ti permit diete de slabire drastice, iar miscarea si efortul fizic se reduc la a merge pe jos cel mult 1-2 statii de autobuz.  Imi amintesc ce usor imi era sa ma mentin la 47-48 de kg. cu ceva ani in urma; acum am 60 de kg., nu pot scapa nici macar de unul de citiva ani, daca vreau sa maninc mai putin intr-o zi, fac hipoglicemie si mi se face o foameeeeeeee..........Alta data va voi povesti cum m-am ingrasat 20 kg. intr-un an cind m-am lasat de fumat si cum am reusit sa scap de 10 dintre ele in urmatorul an, usor si fara sa simt frustrare si disconfort.

Felicia:
La mine cu slabitu e ceva mai simplu. Daca sunt stresata nu pot sa inghit nimik, pur si simplu mi se opreste mancarea in gat. Cand sunt f suparata trec cam 2 zile pana sa pot inghiti ceva. Cand sunt OK fericita imediat pun kg pierdute. Dar cum mai mult sunt stresata decat linistita, momentan nu-mi fac probleme de silueta. Nu recomand la nimeni cura mea de slabire

FIF:
repet ... imi era imposibil sa dau si 1 kil jos! dar sunt momente in viata cand ai de ales ! acum am slabit 20 de kile in o luna juma! dar trebe sa-ti doresti cu adevarat ceva nou pentru tine ... am uitat sa precizez un lucru fff important : 5-6 mese pe zi tot la doua ore, atat cat ai nevoie! la inceput mananci mai mult, dar in timp corpul si apetitul se regleaza! bafta

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă