Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Santorini. Vacanta in grup. 16 - 24 iulie 2022
Alilia:
Eu as dori mai multe informatii despre excursiile optionale ,daca exista,va rog?
admin:
Alilia, luni o sa comunicam tarifele de transfer pe care le primim de la locatie si ce puteti alege din excursiile optionale care se fac pe insula. O sa va comunic de asemenea locul in care sa va intalniti pe aeroport pentru plecare, de asemenea ora. Va recomand sa aveti si aici un prim contact dar cel mai important este sa ajungeti la timp pe aeroport astfel incat sa va cunoasteti intre voi, sa stiti care este grupul de vacanta, cu cine urcati in masina de transfer.
Un prieten tocmai s-a intors de pe insula si mi-a confirmat ceea ce mi-a transmis hotelul, ca este multa lume, (el a apreciat ca toate locatiile sunt full) si ca atmosfera este minunata. Cei care au ales sa plece in aceasta destinatie au fost foarte inspirati.
Nu am apucat sa va transmit pana am plecat cu grupul de Sorrento tariful de noapte suplimentara, aveam doar confirmarea ca hotelul ne-a inteles si ca ne poate prelungi sederea. Am primit Email-ul de la ei cand eram deja in Italia si m-a bucurat mult. Cinsitit ma asteptam la un tarif mult mai mare pe camera, la nivelul la care sunt acum in full season preturile pe insula, dar inca o data au fost intelegatori cu situatia noastra si ne-a oferit ceva cu totul special. Agentia v-a transmis intre timp un Email cu comunicarea legata de tarif de noapte suplimentara, iar acum pe site si forum sunt operate modificarile.
Pentru a elimina orice confuzie (pt ca am citit la un moment dat un mesaj primit in agentie): ziua hoteliera, peste tot in lume, incepe cu check-in (orele 14:00 - 17:00 - depinde de locatie) si se finalizeaza cu check out (orele 10:00 - 12:00, depinde de alegerea hotelului). Chiar daca voi intrati tarziu, un pic dupa miezul noptii in 17 iulie, este considerata zi hoteliera incepand cu 16 iulie. Nu exista jumatati de zi hoteliera, nu se practica nicaieri o astfel de cazare.
JulieAnne28:
Absolut ca trebuie achitata noaptea de 16 spre 17 chiar daca ajungem târziu, pt ca dormim acolo. Întrebarea se pune de ce trebuie sa plătim camere și pt noaptea de 23 spre 24, când intr-adevăr eliberam camerele la amiaza, dar nu dormim acolo. In noaptea de 23 spre 24 noi suntem in avion. Eventual puteam achita o singura camera pt toată lumea unde sa stea bagajele tuturor in ultima zi, de la check out pana la plecare, asta in eventualitatea ca hotelul nu era dispus sa ne păstreze bagajele intr-un spațiu oarecare.
Cu siguranța ca excursia va fi foarte frumoasa, destinația e deosebita, de aceea am ales-o cu totii. E păcat ca nu avem chiar mai multe zile la dispoziție sau sa ne mutam acolo. Sper sa ne distram bine. Eu abia aștept! 😊
JulieAnne28:
Daca toți participanții sunt de acord, pot sa fac un grup de whatsapp astfel încât sa începem sa ne cunoaștem și sa comunicam mai ușor. Numărul meu de telefon e postat mai sus. Prin urmare, daca doriți, scrieți-mi. In caz contrar, putem comunica aici sau la aeroport. :)
Clarice:
--- Citat din: admin din Miercuri, 24 Noiembrie 2021, 07:55 ---S-au deschis rezervarile. Inscrierile se fac aici: https://singlescamp.ro/trip/vacanta-santorini
--- Terminare citat ---
Buna dimineata, am o rugaminte de ajutor. Sunt noua in club, am fost in wkndul trecut in excursua din Ardeal. Am comandat excursia pt Santorini, dar nu am trimis actul de identitate decat ieri, dupa ce ar fi trebuit sa platesc avansul (am rugat sa mi se emita factura dupa excursia din Ardeal). Nu am primit niciun raspuns. Trebuie sa fac o noua comanda, sau mai este valabil #1322 care mi s-a atribuit initial? As comanda din nou si plati, doar sa nu ma trezesc cu 2 comenzi. Agentia nu raspunde. Ma puteti ajuta, va rog? Nu vreau sa pierd locul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă