Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Santorini. Vacanta in grup. 16 - 24 iulie 2022
Maya_12:
Ce mult ma bucur, Iuliana!!! *|*
Oare cum putem lua legatura sa ne organizam plecarea impreuna spre Bucuresti? ::)
JulieAnne28:
Hello!
Corina, las aici nr meu de telefon, ne putem auzi oricând: 0744352069.
Zi frumoasa!
oli:
Si eu vin! Din Bucuresti. Abia astept sa ne vedem!
admin:
O sa aveti prelungire de vacanta... :) Sper ca nimeni nu se supara sa stea o zi in plus, intr-un loc atat de minunat!
Am primit de la Blue Air o modificare de zbor si deja am contactat hotelul, pentru a aranja acolo o noapte suplimentara. Mi-au raspuns ca da, o sa ne ofere aceasta extensie, mai asteptam acum inainte de plecare sa vad si cat solicita pentru extensia de o noapte. Santorini e full, la fel si hotelul, dar mi-au promis ca toata lumea din grup va fi cazata, lucreaza acum la rearanjare roomlist.
As fi vrut sa inchei astazi, pentru ca am sa fiu plecat incepand de duminica, in Sorrento si doream sa las lucrurile clare. Vad insa ca pana la aceasta ora nu a venit Email-ul de la ei. Oricum tin legatura cu ei si imediat ce primesc tariful am sa-l comuni aici. Nu va faceti griji, va fi in media/zi, nu la tarifele astronomice care sunt acum pe insula.
16 iulie OB 1953 ora 23:30 Bucuresti - Santorini JTR 01:10
24 iulie 0B 1954 ora 01:50 Santorini - Bucuresti 03:30
Alilia:
Buna ziua! Sunt Alina si sunt din Bucuresti, ma bucur sa va intalnesc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă