Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Santorini. Vacanta in grup. 16 - 24 iulie 2022
admin:
Clarice, nu mai trebuie sa faci alta inregistrare la excursie. Nici nu este posibil, soft-ul nu lasa 2 inscrieri la aceiasi excursie. Am inteles ca ai avut o corespondenta cu agentia si ca ai trimis actul de identitate. Este suficient ce ai facut. Luni o sa primesti factura pe Email si tot atunci poti achita excursia.
Un week-end frumos!
Clarice:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 11 Iunie 2022, 08:53 ---Clarice, nu mai trebuie sa faci alta inregistrare la excursie. Nici nu este posibil, soft-ul nu lasa 2 inscrieri la aceiasi excursie. Am inteles ca ai avut o corespondenta cu agentia si ca ai trimis actul de identitate. Este suficient ce ai facut. Luni o sa primesti factura pe Email si tot atunci poti achita excursia.
Un week-end frumos!
--- Terminare citat ---
Multumesc mult!🥰 Factura va fi in Lei, sper😊 Weekend fain!♥️
admin:
Da posibilitatea de a fi achitata in euro sau lei.
Clarice:
--- Citat din: JulieAnne28 din Vineri, 10 Iunie 2022, 20:58 ---Daca toți participanții sunt de acord, pot sa fac un grup de whatsapp astfel încât sa începem sa ne cunoaștem și sa comunicam mai ușor. Numărul meu de telefon e postat mai sus. Prin urmare, daca doriți, scrieți-mi. In caz contrar, putem comunica aici sau la aeroport. :)
--- Terminare citat ---
Foarte buna idee! Iti scriu acum pe whatsapp🥰
Clarice:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 11 Iunie 2022, 11:43 ---Da posibilitatea de a fi achitata in euro sau lei.
--- Terminare citat ---
Multumesc mult!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă