Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, un loc epic si spectaculos. 19 - 22 mai 2022

<< < (5/7) > >>

martie:
Acelasi sfat pentru Emilia, ca si pentru Mihaela. Pentru siguranta e bine sa nu te bazezi pe trenurile din Romania si sa ajungi in Bucuresti de miercuri seara si sa te cazezi la un hotel cu receptie non-stop si care este aproape de benzinarie, ca sa poti sa ajungi dimineata pe jos la ora stabilita. Succes!   Florin

Emilia:
   Vă mulțumesc pt soluții, zile senine să  avem.

mihaela2017:
Multumesc pentru sugetii. Am rezolvat problema cu transportul pana in Bucuresti. Voi veni cu microbuzul care ajunge la 3:45 in Aeroportul Otopeni si de acolo merg spre locul de intalnire cu Uber. Daca cumva  e cineva din grup care pleaca din Otopeni si are vreun loc liber, dati-mi de veste. 🙂 Multumesc!

Bon Voyage:
INFORMATII PLECARE

Microbuz: B 707 NEW
Sofer: DAN Tel 0770/980618
Plecare ora 06:00 benzinaria Mol Pacii
Pt conexiuni de pe traseu va rog contactati soferul

krondia:
Am primit toate optiunile voastre, toată lumea vine in excursiile opționale  *|*

Am pregătit câte ceva si pentru timpul liber de sâmbătă. După ce ma consult si cu soferul, stabilim, asta pentru că sunt incă multe drumuri proaste în zonă.

Vremea se anunta foarte calda, 26 - 30 de grade.
Sa aveti ceva de pus pe cap, lotiune de soare, ochelari si... costum de baie, prosop, slapi, este functionala piscina de la resort  *|*

Apa, sandviciuri pentru drum

Recititi cu atentie programul excursiei, mailul pe care vi l-am trimis pentru alte detalii.

Va rog sa ajungeti la timp!

Plecare joi ora 06:00 benzinaria Mol Pacii
Intalnirea la 05:50

Imi doresc sa ne bucuram de vacanta, de locurile frumoase pe care le vom vedea.
Sunt inca sub impresia grupului fain pe care l-am avut in Făgăraș weekendul trecut si sper sa fim un grup cel puțin la fel de plăcut.

Ne vedem joi cu soare si voie bună!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă