Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Clisura Dunarii, un loc epic si spectaculos. 19 - 22 mai 2022
krondia:
Am verificat la CFR si trenul Iasi - Bucuresti Nord care ajubge la 05:15 are frecvent intarzieri, mari.
Deci nu va bazati pe aceasta legatura.
Cu toata intelegerea si bunavointa, dar nu vom putea astepta dupa ora anuntata de plecare, 06:00.
Visconti are parcare mica, nu mereu se poate lasa mașina aici. Va spuneam in mail ca o varianta buna de cazare sunt si studiourile de la West Gate unde este o parcare cu plata generoasa si receptie nonstop, vizavi de metroul de la Pacii, pretul e mai mic decat la Visconti. Eu aici stau când am treaba in Militari.
La modul cel mai serios, luati-va toate masurile de siguranta pentru a ajunge la timp.
De asemenea, nu uitati ca traseul la dus nu este acelasi cu cel de intoarcere, asta in cazul in care nu urcati din Bucuresti.
Mada_Avr:
Dar locul de sosire va fi acelasi cu cel de plecare?
krondia:
--- Citat din: Mada_Avr din Luni, 16 Mai 2022, 17:00 ---Dar locul de sosire va fi acelasi cu cel de plecare?
--- Terminare citat ---
Da.
Plecam si sosim de la benzinaria MOL Păcii din Bucuresti.
Singura localitate prin care trecem atât la dus cât si la intoarcere este Pitesti, in rest traseul difera.
Emilia:
Bună seara tuturor, eu vin din Ploiești și am aceeași problemă cu trenurile de dimineață, unul sosește în Gară de Nord la 5 și 13,azi a avut întârziere 1 ora,iar altul sosește la 5 și 27,iar întârzierea a fost de 10 min.Este doar o întrebare:e posibila o așteptare de maxim 15 min,în cazuri neprevazute,având în vedere că voi lua un taxi până la locul de întâlnire?Și poate ne întâlnim dacă venim cu același tren.Multumesc
krondia:
Orice mijloc de transport ati alege, luati-va o marja de timp de minim o ora.
Mersul trenurilor a devenit, din pacate, o loterie si nu merita riscul.
Eu vin in Bucuresti cu o seara inainte, din principiu evit sa ajung in ultima clipa, indiferent de situatie.
Mai mult de 5 maxim 10 minute nu putem astepta pentru ca depindem de timpii stricti ai soferului unde chiar si 5 minute conteaza.
Cautati si variante de transport alternative, de exemplu blablacar - s-a dovedit util de multe ori, ultima oara in grupul de Fagaras din acest weekend.
Din Iasi am vazut ca exista autocar care ajunge in Bucuresti la 04:46
https://massaro.autogari.ro/rezultat?plecare=355&sosire=643&zi=19.05.2022
Spor la pregatiri!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă