Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, un loc epic si spectaculos. 19 - 22 mai 2022

<< < (3/7) > >>

krondia:
V-am transmis acum un email referitor la activitatile optionale, cinele de la pensiune care nu sunt incluse si alte informatii utile.
Am rugamintea sa imi raspundeti până luni dimineata când trebuie sa confirm rezervarile.
Spuneti-mi daca nu ati primit si retrimit.

Diana

Ade-Sofia:
Buna ziua. Ma voi imbarca din Bucuresti, vin din 18. Un mare DA pentru toate excursiile si muzeu+planetariu, ca si pentru orice veti  propune pentru sambata. Nu sunt pretentioasa la mancare, e OK cu peste , dar cu desert, va rog ( e vacanta!), papanasi , cheesecake. De acord cu masa de pranz ( perfect gulasul!), orice tarta, nu conteaza. Multumesc mult si sa ne vedem cu bine! Cu drag si cu nerabdare, Adelina Sofia Nedelea, Teleorman.

mihaela2017:
Buna ziua. Eu vin din Vaslui si ajung in Bucuresti la 5:15. Ma misc rapid de la Gara de Nord spre locul de intalnire. Nu am cum sa vin in Bucuresti de miercuri desi asta intentionam initial.
Cat priveste cina, aleg meniul cu peste si prânzul la Eibenthal (daca programul cu activitati permite acest lucru).
Aleg si excursiile optionale. 🙂

krondia:
Sa speram ca nu are trenul intarziere.
Ai in vedere ca de la Gara de Nord se face cel putin o jumatate de ora pana la statia de metrou Pacii si apoi inca 5 minute pe jos pana la benzinaria MOL Pacii unde ne intalnim noi.

martie:
Sansele de a ajunge la Mol Pacii la ora 6 sunt foarte mici, doar cu taxiul, daca trenul nu are intarziere, azi a intarziat 1 ora. Trebuie neaparat sa ajunga miercuri seara la 22 si sa mearga la un hotel cu receptie non-stop, vad pe booking Visconti, e relativ aproape de benzinaria Mol si costa 36 EUR.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă