Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 15 - 17 aprilie 2022
Rodica_I:
Heloo! Chiar ma gandeam, ca nu primesc nici o notificare ... :D
Mai Diana , ce vrei sa spi cu "Este un urcus sustinut, de circa o ora" ???? *|* *|*
krondia:
De la Cabana Gârbova / 1.350m până pe Clăbucetul Taurului / 1.520m este o diferență de nivel de ~150m. Există un platou intermediar însă, in principiu, se urcă. Nu este o potecă expusă, pentru cei cu o condiție fizică medie nu ar trebui să pună probleme. Răsplata când ajungi pe vârf este pe măsură, merită cu prisosinta.
Traseul acesta l-am parcurs cu Gigi acum câtiva ani, era atunci o primăvară mai călduroasă, cu brândușe si ghiocei. Ce vremuri...
Traseele, atât cel de la Diham cât si acesta sunt foarte frumoase, cu numeroase puncte de belvedere, accesibile. Imi doresc să ne bucuram impreuna de munte, de atmosfera de grup, nu este un tur de forța, nu bifam obiective.
Și, off topic, pentru că si la aceasta excursie sunt mai multi doritori decât locuri disponibile, in cazul in care va doriti sa participati la o acțiune, vă recomand sa achitati avansul din timp. Rezervarile sunt mult mai dinamice acum, că este disponibila plata cu cardul, nu exista posibilitatea de a bloca locurile.
Anunțati, de asemenea, pe forum in cazul in care nu mai puteti participa.
Și, nu in ultimul rând, m-as bucura sa interveniti si aici pe forum, este mult mai plăcuta atmosfera la inceput de excursie dupa ce ne-am cunoscut deja aici.
Zile faine!
Mai revin cu câteva zile inainte.
Rodica_I:
Pana la 250-300 m diferenta am antrenament in muntisorii nostrii ;D ...
Ma speriasem, credeam ca ne duci prin alta parte ... :smitten:
" Și, nu in ultimul rând, m-as bucura sa interveniti si aici pe forum, este mult mai plăcuta atmosfera la inceput de excursie dupa ce ne-am cunoscut deja aici."
Ce vrenuri frumoase... cand stiam fiecare despre fiecare cate ceva de aici de pe forum :smitten:
Apropoo am pus intrebarea daca mai vine cineva de pe litoral ??? :whistle: :whistle:
IORDAN:
Îmi pare rău că trebuie să renunț la aceasta minunata excursie. Excursia este achitata integral. Dacă dorește cineva locul, ma poate contacta.
Alexandra Iordan, Tel 0726232916
Petrecere frumoasa fericitilor care merg în excursie.
krondia:
Primăvara se apropie timid la Predeal. Căldura din ultimele zile a topit zăpada in mare parte in padure, pe pârtii.
Brânduse, ghiocei si alte flori de primavara si-au facut aparitia zilele acestea pe culmile insorite, in padure. Am parcurs azi integral traseul de la Predeal la Azuga, cu diferenta ca eu nu am luat telescaunul, am urcat pe jos, pe lânga pârtiile din Predeal, un urcus foarte solicitant de circa o ora. Urcarea cu telescaunul costă acum 50 de lei.
Am vazut covoare intregi de ghiocei si branduse in apropierea statiei de telescaun, pe Clăbucetul Taurului, la coborâre in padure. Imi doresc din suflet ca frigul si zapada care se anunta mâine si poimâine sa nu le afecteze, sa fie vreme buna weekendul viitor si sa va puteti bucura si voi de aceste minunatii.
Inca nu am primit lista cu inscrierile, va spun mai aproape in caz ca doriti sa va grupati cu transportul.
Am rugamintea sa imi transmiteti până cel târziu miercuri seara dacă doriti meniu de post, vegetarian.
Și acum, imaginile :love:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă