Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 15 - 17 aprilie 2022

<< < (6/6)

admin:
M-am bucurat mult sa vad imaginile, va spun sincer ca am stat cu emotii si mi-a fost teama ca va fi timp urat si drumetiile vor fi afectate. Am vazut ca ati trecut practic prin 3 anotimpuri in 3 zile, ceea ce este extraordinar. Inca o data va spun, ma bucur mult!

:oops: Vreau insa sa abordez aici un subiect, care nu trebuie ascuns sau trecut cu vederea ci discutat. Chiar daca pana acum nu am avut reactii, chiar daca insotitorii de grup din jena sau prietenie nu au facut observatii in aceasta privinta, asta nu inseamna ca nu am observat/stiut. Am aflat si eu si insotitorii de grup de anumite aranjamente de camere, le-am considerat insa ca accidentale si singulare. Suntem oameni maturi cu totii si noi si voi si e jenant sa discutam de astfel de situatii, dar ele creaza confuzii si asta este poate cel mai mic rau pentru atmosfera de grup.   

Toata lumea este rationala si in nici un fel absurda, intelege cand e vorba de afinitati, de formare a unor relatii mai apropiate, dar acum la Predeal, cel putin in cazul a catorva persoane, lucrurile au fost evidente ca e vorba de cupluri. Eu am explicat ca Singles Camp este o actiune care se adreseaza EXCLUSIV  persoanelor single, care nu se afla intr-o relatie, intr-un cuplu. In momentul in care se formeaza un cuplu, membrii respectivi nu mai au posibilitatea de a participa la actiuni, pentru ca se creaza confuzii si situatii incomode pentru cei din jur.

Singles Camp este o actiune de socializare, calatorim impreuna, ne cunoastem, ne distram dar in grup, nu pe perechi. A se forma perechi este ceva placut, firesc si natural si ne bucuram de fiecare data cand aflam ca s-a format un nou cuplu, ca s-au casatorit, ca au copii. Sunt zeci si zeci de perechi formate, pastram legatura cu ei, dar nu ne mai intalnim in excursiile si la evenimentele Singles Camp. Noi ca organizatori nu facem politie, doamne-fereste - nu acesta este rolul nostru aici, nu suntem nici rigizi, doar ca tinem foarte mult ca atmosfera faina sa se mentina si sa nu apara confuzii si situatii neplacute pt participanti.

Am scris aici cu intentia de a va reaminti care este adresabilitatea Singles Camp si ca nu doresc sa se mai repete astfel de situatii. Am fost ca ghid in excursia din Peru de anul trecut si am avut o situatie similara, doua persoane care efectiv au sfidat pe ceilalti prin comportamentul de pereche, tinandu-se de mana, facand gesturi de trandete exagerata si am vazut reactia celorlalti din grup. Nimeni nu e nici absurd, nici isteric impotriva normalitatii de a exista un cuplu, nici excesiv de critic, dar oameni buni, daca este SINGLES CAMP, pai atunci este vorba de singles, nu de cupluri, este foarte clar. Foarte bine, ti-ai format un cuplu. minunat, fa un pas in spate si retrage-te. Consuma-ti relatia, impartaseste-ti sentimentele, emotiile asa cum o fac perechile, IN DOI, nu in interiorul unui grup.

Inchei aici, partea asta mai putin placuta... :-[

Rodica_I:
Opss .. am intrat sa va povestesc cat de minunata a fost aceasta actiune si am dat de cele scrise de Gigi! ::)
Sincer si eu am observat ca in ultimul timp s-au cam scapat boi in porumb (doar o vorba romaneasca, nici o aluzie ) ... ca sa zic asa...
Jenant este  ca incepuse sa se vada si din afara ...vezi dedicatia vaca... bou ...cunoscatorii stiu la ce ma refer
Nu mai zic ca se creaza situatii stanjenitoare, jenante, penibile si pentru unii participanti /participante chiar disconfort.
Personal am simtit o umbra de regret crezand ca s-a schimbat conceptul singles camp,
     *|*    socializare, calatorim impreuna, ne cunoastem, ne distram  in grup ... *|*

Rodica_I:
Asadar, s-a incheiat o actiune sc ... aproape ca pe vremuri ... :smitten:
In primul rand am regasit acea atmosfera de prietenie, desi nu ne prea cunosteam intre noi *|* :smitten:
Pe forum nu au avut curaj sa scrie dar de citit am vazut ca au cititi, toata lumea a avut pantofiorii de dans ......recunosc ca s-a mai dansat si desculti dar din cauza de bocanci :2funny:
Participanti veseli pusi pe sotii si distractie....   :giggle: :whistle:
Pe Diana o regasesc din ce in ce mai bine pregatita. :flori:
Gigi, sa sti ca pana si muzica a invatat sa o aleaga asa ca tine...... recunosc ca am tanjit  dupa un pic de muzica rok :'(
cazarea si masa perfecteee :bow:

Pentru mine 2 trasee inedite.
Cabane revazute dupa ...nu spun cati ani ca va prindeti ca nu mai am 29 de ani ...

Am prins in 3 zile 3 anotimpuri  :2funny:
     prima zi , a fost vara , eu m-am bronzat,
     a doua zi, plina de flori de primavara  barnduse , ghiocei , zambile ...si multe altele pe care nu l-e cunosc
     a treia zi ninsoare de 10 cm

Multumesc si felicitari intregii echipe singles camp   :flori: :flori:

Multumesc tuturor care au facut ca eu sa ma simt minunat in cele 3 zile! :worship:
Abia astept sa ne revedem   :kissing:

Rodica_I:
Fara permisiunea voastra,  :angel: dar nu m-am pututu abtine  :giggle:
redau cateva fraze de whatsApp   unele chiar sunt superbe...   :smitten: :smitten:

Am mai scris o pagină frumoasa în cartea vieții.
Multumim celor ce au participat la scrierea ei.Sa fiți sănătoși.

Eu mai am mult de scris...Mulțumesc din suflet pt tot frumosul daruit!
Am renăscut iar si iar...Mulțumesc, Diana! Mulțumesc, tururor!
Gând bun și sănătate, pentru toata lumea!

Si eu va multumesc pt experienta acestui weekend

,, In viata invata sa razi , sa canti , sa dansezi , sa - ti placa ploaia , sa nu mai ai asteptari si sa iei totul asa cum vine , sa nu te dai batut , sa lupti si sa nu - ti pierzi speranta si credinta , sa spui ,, te rog ,, si ,, multumesc ,, , sa iubesti si sa ierti , sa te pretuiesti , sa - i pretuiesti pe cei care - ti sunt alaturi si sa iei ca pe - un dar de la Dumnezeu fiecare zi din viata ta .
Si daca nu - ti iese din prima , incearca din nou .,,

Când ierți pe altul de fapt te ierți pe tine iar sufletul tau beneficiaza și crește vibratia

Mulțumesc că m-ați primit în grup cu căldură, ca și cum aș fi făcut parte deja.
Exact așa m-am simțit. Sunteți grozavi!

Multumesc si eu Dianei pt ca ne-a fost alaturi,
Multumesc pentru frumoasa bluza,
Multumesc pt ca mi-a fost un bun sofer, si celorlalti pt voia buna!             

Va mulțumesc oameni frumoși pentru minunata seara de 15 Aprilie, sa ne revedem cu aceeași voie buna și in alte călătorii

Esti ritmul,esti muzica,esti vibratia…O sa ne  revedem!

Va imbratisez pe toti, m-am bucurat sa fim impreuna in weekend!
Multumim mult pentru tot, Diana!

Mulțumesc ghidei noastre Diana, pentru profesionalismul ei!
A fost o adevarata “mama” pentru noi! Gigi poate fi mândru cu asemenea oameni! Felicitări!

M-as fi bucurat ca fiecare sa fi scris personal aceste impresii, da cine stie poate la un moment dat isi vor face curaj si vor scrie si aici :smitten:

un grup de milioane  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă