Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta in "Mica Elvetie" 21 - 24 ianuarie 2022
virginia74:
Buna, Diana! daca persoanele din Cta vor sa luam legatura referitor la transport pana la Tusnad, te rog sa imi spui si mie. cu una din ele am vorbit (am fost impreuna si la Clisura), a treia daca doreste sa ia legatura cu mine. Multumesc frumos!
krondia:
Din Bucuresti mi-a transmis o doamna care vine cu masina personala ca are locuri disponibile. Spuneti-mi daca aveti nevoie de transport si va pun in legatura.
ELLEN8:
Buna,
As vrea sa stiu daca este o doamna interesata pentru un loc la aceasta excursie, trebuie sa renunt din pacate. Astept raspuns. Multumesc.
krondia:
Am primit mai multe intrebari referitoare la zapada..
Am vorbit azi cu partenerii de la Tușnad si, pâna acum, a nins foarte putin, viscolit. Momentan nu este suficienta zapada pentru plimbarea cu sanii; in cazul in care nu mai ninge, vom face o alta activitate, care a placut grupului din toamna. Stabilim in functie de cum evolueaza vremea.
Se anunta temperaturi scazute, neaparat sa aveti imbracaminte si incaltaminte de iarna, calduroase. Activitatile optionale vor avea loc in jurul pranzului când este mai placut.
Am rugamintea sa ma anuntati in cazul in care nu veniti de vineri sau daca ajungeti dupa ora anuntata.
O parte dintre voi v-ati grupat cu transportul, spuneti-mi daca vreti sa mai luati legatura intre voi.
Bon Voyage:
A aparut un loc disponibil dintr-o renuntare intr-o camera dbl la femei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă