Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta in "Mica Elvetie" 21 - 24 ianuarie 2022

<< < (4/7) > >>

costi31:
Nici o problemă Eugen ! Vine Diana cu tunuri la ea de rezervă   :D ;D
Faină gașcă , să vă distrați ca pt. prima la interne din noul an !  Să se ducă vestea  :yeah:  *|* 

krondia:
Sper si eu sa ninga, se anunta ceva precipitatii. Anul trecut  pe vremea asta, era zapada..
 Eugen, ce amintiri faine avem de la Tușnad...
Imi doresc sa fim si acum un grup fain, vesel, sa ne bucuram de zilele libere  *|*

Urmeaza sa primesc zilele astea si lista cu cei inscrisi.
Pâna atunci, pentru cei interesati, sunt 2 doamne din Bucuresti care vor veni cu trenul - pleaca in jur de 12:30 din Bucuresti si ajunge la Tusnad Bai la 16:30.

Urmeaza sa revin cu localitatile din care veniti. Ma puteti contacta, in cazul in care nu va puteti loga pe forum.

krondia:
Da, se anunta un grup fain!
Multe nume cunoscute, câtiva dintre voi ati mai fost in alte actiuni la Tusnad  :yeah:

Localitatile din care veniti:
Bucuresti - 11 (dintre care cel putin 2 persoane vin cu trenul)
Constanta - 3
Sibiu - 3
Bacau - 2
Câte 1 persoana din: Hunedoara, Târgu Mures, Cluj, Vaslui, Iași, Bucov, Dolj , Galati  Braila, Ialomita.

Pentru cei care m-au anuntat ca au nevoie de grupaj, umeaza sa va pun in legatura cu cei care vin din aceeasi zona.
Spuneti-mi daca mai doriti sa luati legatura intre voi, in vederea transportului.

DanaDumitrascu:
Buna seara. Eu nu mai pot participa la acest eveniment. Daca este cineva interesat , am achitat integral. Numarul meu de telefom 0730 477 522

krondia:

--- Citat din: Mareea din Luni, 13 Decembrie 2021, 20:45 ---Buna!....vin si eu :)  *|*.
Diana, daca mai este cineva din Bucuresti si vine cu masina, da-mi de stire. Mersi !

--- Terminare citat ---

Spune-mi, te rog prenumele si initiala numelui de familie, sa te pot identifica pe lista.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă