Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta in "Mica Elvetie" 21 - 24 ianuarie 2022
krondia:
Va reamintesc Conditia medicala de participare: prezentarea unuia dintre documentele de mai jos:
- certificat european de vaccinare
- QR rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
- QR rezultat negativ al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
Testul rapid trebuie sa fie efectuat intr-o unitate autorizata: farmacie sau clinica medicala.
- dovada ca s-a trecut prin boala, perioada maxima de valabilitate 6 luni
Nu uitati cartea de identitate!
Intre timp la Tusnad a inceput sa ninga, poate-poate...
In cazul in care zapada nu este suficienta pentru plimbarea cu sania, o alta optiune ar fi safari-tour, vedeti o imagine cu grupul din toamna
Plimbarea cu masina de armata nu este afectata de zapada.
Mese.
Mesele vor fi tip grup, toata lumea mănânca acelasi lucru.
Am rugamintea sa ma anuntati până cel târziu mâine seara daca sunt persoane vegetariene / cu restrictii alimentare si, de asemenea, daca nu doriti sa participati la activitatile optionale.
Spor la pregătiri!
Mihaela Dinca:
Buna seara tuturor. Eu sunt deja in Tusnad. Am avut cateva zile libere de la munca si am zis sa vin sa ma bucur de ski. In Tusnad zapada nu e ,partia nu e pregatita pentru ski. Maine o sa merg la Harghita Bai si poate la Toplita si / sau la alte partii din zona ca sunt multe pe-aici. Va tin la curent .
Diana, daca la pensiune exista o camera cu 3 paturi poti sa ne pui pe noi cele 3 doamne din Sibiu.
Poti sa ne iei in calcul pe toate 3 la toate activitatile de grup.
Mai intru pe forum maine seara sa va spun pe unde am gasit zapada in imprejurimi.
O seara frumoasa va doresc !
krondia:
La Harghita Bai, din ce stiu, se schiaza.
Mai este o pârtie de incepatori / nivel mediu in zona Miercurea Ciuc - Piricske, au zapada artificiala doar ca din soseaua principala e un drum forestier de circa 1.5 km.
Nu stiu daca cea de la Sumuleu este functionala.
Distractie faina!
Mihaela Dinca:
A inceput sa ninga la Tusnad !!!!!
krondia:
Da, se mai anunta ceva ninsori si zilele urmatoare.
Mâine dimineata se verifica traseul pentru activitatile optionale si apoi va spun cum facem.
Nu uitati nici echipamentul pentru spa: costum de baie, slapi, prosop.
Eu voi ajunge in jur de 14:00 la Tusnad.
Grija la drum, ne vedem mâine cu voie bună! *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă