Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta in "Mica Elvetie" 21 - 24 ianuarie 2022
CRIS70:
Multumesc.Eu am citit procedura doar ca am avansul de 300 lei la agentia de turism iar doamna care renunta vrea costul integral inainte si daca nu se aproba schimbul eu raman cu 990 lei paguba si nu prea ma coafeaza riscul acesta.Daca aveti alte sfaturi,recomandari din experiente anterioare,please help me.
costi31:
Bună Cris70 , ai primit răspuns de la Admin , doar că nu ai citit cu atenție , in primul rând că nu poți face schimbul de locuri , sunt mai puțin de 20 zile până la plecare , persoana care renunță nu a achitat decât avansul și tu oricum erai pe lista de așteptare pt. că ți-ai anunțat intenția . Deci relax , îți înțeleg nerăbdarea dar nu este cazul să mai faci altceva decât să aștepți să fii contactată in cazul tau de agenție pe care oricum nu este indicat să o suni ci să trimiți doar un e-mail .
Seară plăcută și călătorii , vacanțe frumoase in SC&T ! :flori: :)
Mihaela Dinca:
Buna seara tuturor si La multi ani.
Suntem 3 doamne din Sibiu, membre noi in grup. Mihaela , Gabriela si inca o Mihaela. Abia asteptam sa va cunoastem pe cei care participa la excursia Mica Elvetie
krondia:
Bun venit, Mihaela & Co *|*! Ma bucur de fiecare data când cei noi (si nu numai) isi anunta prezenta, semn ca s-a inteles menirea forumului, a comunicarii dinaintea actiunii propriu-zise :pleasantry:
Am vorbit ieri la Tusnad, zapada se lasa deocamdata asteptata. Vedem mai aproape, veselie sa fie :thumbup:
eugenbr:
Salutare tuturor! Diana nu știu ce faci/cum faci dar când ajungem noi să fie ZĂPADĂ! ;D ;D😀
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă