Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta in "Mica Elvetie" 21 - 24 ianuarie 2022

<< < (2/7) > >>

Mareea:
Buna!....vin si eu :)  *|*.
Diana, daca mai este cineva din Bucuresti si vine cu masina, da-mi de stire. Mersi !

virginia74:
Bună, vin și eu, dacă mai sunt persoane din Cta sau de prin apropiere. Mulțumesc!

Mazilu Greta:
Bună!
 Postez un mesaj din partea unei prietene ce nu se poate loga. A plătit avansul de 300 lei pentru această excursie și nu mai poate participa. Dacă  cineva dorește  sa meargă  o poate contacta la nr.0745668309.

CRIS70:
Buna seara,am contactat-o eu pe Cristina,am platit deja avansul la agentie, sun maine sa vedem care e procedura la ei.O seara frumoasa!

admin:
Procedura de inlocuire este prezentata pe site:

Conditiile si procedurile de gasire a unui inlocuitor:

Nu se pot face inlocuiri sau modificari de persoane, fara acceptul SCRIS al Singles Camp si al agentiei Bon Voyage.

Gasirea unui inlocuitor se poate face doar dupa ce ati achitat INTREGUL TARIF catre agentie, deci NU SE POATE transfera pachetul turistic unei alte persoane daca achitarea pretului excursiei s-a facut doar partial (avans).

Neprezentarea unei persoane la locul de intalnire a grupului este considerata NOSHOW, locul sau neputand fi luat de alta persoana, decat daca prezinta insotitorului de grup acordul scris al agentiei turistice. Deci nu puneti inutile persoane pe drum, daca stiti ca nu ati urmat procedurile si nu ati respectat conditiile descrise.
Nu se pot face inlocuiri sau modificari de persoane in ultimele 20 DE ZILE CALENDARISTICE, pana la inceperea actiunii.

Gasirea unui inlocuitor sta DOAR in sarcina celui care a renuntat. Agentia, nu este  responsabila sau de vina pentru renuntarea cuiva, in consecinta nu are  de ce sa fie implicata in procesul de gasire a unui inlocuitor.

Cautarea unui inlocuitor poate fi facuta pe forum, postand un anunt pe topicul actiunii la care se face renuntarea. Asigurati-va ca aveti un cont de utilizator pentru a putea scrie si a posta pe platforma noastra. Evident ca puteti gasi inlocuitor si in alt mod, aici este precizat cel mai eficient.

Inlocuitorul trebuie sa aiba conditia de membru Singles Camp, deci nu pot fi propuse ca inlocuitori persoane ce nu fac parte din Singles Camp. Grupul Singles Camp isi aroga posibilitatea de a refuza persoana propusa, daca nu intruneste conditiile de membru al comunitatii.

Inlocuitorul poate fi DOAR de acelasi sex cu renuntatorul, aceasta datorita repartitiei pe camere. De exemplu daca renunta o femeie, doar o alta ii poate lua locul, nu un barbat.

Prezentarea procedurii de inlocuire (VALABILA DOAR LA EXCURSIILE INTERNE)

Daca ati gasit un inlocuitor care sa respecte conditiile de mai sus si va incadrati in termen (pana la 20 zile de la data inceperii actiunii), urmati in ordine urmatorii pasi:

- Anuntati OBLIGATORIU agentia Bon Voyage, printr-un Email la office@bonvoyagesibiu.ro. Precizati: actiunea la care renuntati, numele si prenumele d-voastra si cel al inlocuitorului.
- Asteptati primirea ACORDULUI AGENTIEI SI CONFIRMAREA DE SCHIMB
- Daca primiti Acordul agentiei si confirmarea de schimb, efectuati schimbul financiar cu inlocuitorul. Aceasta nu se face prin intermediul agentiei, ci direct intre persoane.
- Anuntati agentia, pe Email, despre efectuarea tuturor procedurilor de inlocuire
Fara respectarea TUTUROR acestor conditii, inlocuirea este considerata ca NE-VALABILA si nu va fi luata in considerare de catre agentie, iar la locul de intalnire, de catre insotitorul de grup.

Deci renuntatorul trebuie sa achite intreaga suma si doar apoi se poate face schimbul de loc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă