Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Caraibe&Guadelupe 11 - 21 decembrie 2021
admin:
Pentru forumularul (declaratia) de Sint Maarten.
Se poate completa cel mai devreme cu 3 zile inainte de a ajunge acolo. Deci pe data de 08.12.2021.
Daca accesati link-ul: https://stmaartenehas.com/application-form/ o sa vi se deschida un formular ca acesta:
Atentie, este doar prima pagina si nici aceea completa (am luat-o cu printscreen si nu a incaput intreg formularul).
Parcurg acum mai jos ce este nevoie sa completati pe aceasta prima pagina:
Passport number..............................(numarul pasaportului)
Date of issue....................................(data eliberarii pasaportului zi-luna-an) dd-mm-yyyy
Country issued..................................(tara care l-a eliberat)
First name........................................(prenumele)
Last name.........................................(numele de familie)
Gender..............................................Male (barbat) Female(femeie) MaleFemale
Date of birth......................................Data nasterii (ziua-luna-anul) dd-mm-yyyy
Place of birth.....................................Locul in care v-ati nascut (orasul, tara)
Nationality.........................................Romanian
Permanent address..............................Domiciliul (strada, numarul)
City...................................................Orasul in care locuiti
ZIP....................................................codul postal
Country of residence............................Tara in care locuiti
Hotel in Sint Maarten: 11/12.12 - Esmeralda Resort 4*.
Private address in Sint Maarten: PO 5141 44 Main Street Baie Orientale, Saint martin 97150
Phone number:...........................numarul de telefon pe care il aveti in vacanta
Your Email address: adresa de Email (verificati sa fie corecta pt ca acolo veti primi confirmarea)
Retype your email address: adresa de Email (reintroduceti adresa).
TRAVEL INFORMATION
Travel method: Air Travel
Did you visit other countries in the past 14 days prior to your departure? Ati vizitat si alte tari in ultimele 14 zile? Alegeti Da sau NU: YesNo
Did you visit other countries in the past 14 days prior to your departure? is required
Date of arrival in Sint Maarten
dd-mm-yyyy
Date of arrival in Sint Maarten is required: 11-12-2021
Date of departure from Sint Maarten: 12-12-2021
dd-mm-yyyy
The Date of departure from Sint Maarten field is required unless field 40 is in sx
Number of nights in Sint Maarten 2
In continuare vad ca mai sunt 2 pagini, dar pentru ca personal nu pt completa, nu vad ce cuprind.
Una este referitoare la testul PCR, dar la momentul actual, venind din Romania nu ar fi nevoie, asta daca nu cumva se considera tranzitul prin Franta: All travelers to Sint Maarten who are fully vaccinated are exempted from a COVID-19 test. The completed vaccination date cannot be older than one year, unless a booster shot has been administered before the ending of the one year term. The EHAS application must still be completed. The date of completion of vaccination must be submitted as well as valid proof of vaccination (official country vaccination card or QR code, full name and name, dates administered and batch number(s) of vaccine) from the country where the vaccine was administered. A received booster shot must be indicated in the appropriate field and proof thereof must be uploaded as well. Deci pt tarile in care nu sunt pe lista de risc, este suficient vaccinul.
Si ultima referitoare la Payment.
Daca nu va descurcati acolo, sunati-ma spunandu-mi ce contin acele pagini. Le parcurgem impreuna.
Nota: la Travel Requirments a aparut urmatorul anunt:
As of Monday November 29, 2021, all travelers who have visited one of the following African countries within 14 days prior to traveling to Sint Maarten will be denied entry: South Africa, Botswana, Lesotho, Eswatini, Zimbabwe, Namibia and Mozambique. (din tarile enumerate nu se primesc turisti)
As of Monday December 6, 2021, all fully vaccinated travelers from countries in the very-high risk category will be required to provide a negative 48 hr. PCR or a negative 24 hr. Ag test result. The following countries will be listed in this category the Netherlands, France, Germany, United Kingdom, Poland, Belgium, Denmark, Czech Republic, Hungary , Norway, Slovakia, Liechtenstein, Austria, Switzerland, Monaco, Bulgaria, Bolivia and Trinidad and Tobago. (cei care vin din tarile enumerate, vor trebui sa prezinte - chiar daca sunt complet vaccinati - si un test PCR 48 de ore)
Pana acum vad ca Romania nu este pe aceasta lista, dar Franta unde aveti tranzit este. Nu stiu cum se apreciaza tranzitul, nu exista date dar inclin sa cred ca va fi nevoie sa introduceti datele de test in formular. Daca faceti testul in data de 10.12.2021, va incadrati in cele 48 de ore solicitate.
The application must be completed in order to be processed. This includes proof of a negative COVID-19 test result, information on the vaccination status (including official proof of completed vaccination in case fully vaccinated) and the purchase of the mandatory COVID-19 insurance in case required. Children must have the online health form filled out by their parents. Provide a working personal email address on which you are reachable.
All incoming passengers are subjected to temperature checks and other screening protocols and may be subjected to mandatory testing at their own expense. Failure to comply with the screening at the Health Check Point upon arrival will result in you not being cleared to enter St. Maarten and sent back to your originating country. If re-tested upon arrival you will be required to self-isolate or self-quarantine at your place of lodging/residence until the test results are known.
Applicants will receive confirmation of their accepted application. Non-completed applications will be automatically deleted within a day after the provided travel date.
If health authorization is pre-approved, you will receive a (printable) pre-authorization PDF via e-mail, which must be presented at check in and to the health and immigration authorities upon arrival. This PDF will also contain a QR code which will show the vaccination status and COVID test result when scanned. Keep the original rt-PCR or antigen test result and proof of vaccination always with you. Please check your spam/junk mail folder as well in case you haven’t received a response. If health authorization is not pre-approved, you will receive an e-mail informing you that health pre-authorization has been denied.
Referitor la tranzit am sa va informez dupa zilele acestea libere, de la Air France Romania.
admin:
S-au emis biletele de croaziera, le-am primit acum o ora. Sunt intr-un proces de verificare in agentie, dupa care urmeaza sa fie transmise fiecaruia in parte. Am recomandarea si totodata rugamintea sa verificati biletul pe care o sa-l primiti pt ca orice ochi in plus elimina posibile greseli.
O veste buna: ne-a fost transmis faptul ca o sa primiti un credit de 100 euro/pers (200 euro/cabina) pe care-i puteti folosi in timpul croazierei, pt excursii optionale de exemplu. O sa vi se explice acolo mai multe. Ceea ce stiu este ca nu poate fi folosit pt plata tips-ului de 70 de euro.
Pana deseara o sa primiti biletele. Confirmati pe Email primirea.
admin:
5 lucruri:
1. Referitor la acel cadou oferit de MSC. Pt a nu exista confuzii: este 200 de euro/cabina, nominalizat pe unul dintre cei doi cazati. Nu este mentionat separat 100 euro si 100 de euro pe biletul fiecaruia, pentru ca tot ceea ce tine de evidenta financiara este per cabina. Acolo pe vas, se va face distinctia.
2. Una dintre participante mi-a transmis pagina 2 din formularul de intrare in Sint Maarten, ceea ce am spus eu ca nu pot vedea si deci indica. Una dintre rubrici este referitoare la incarcarea documentului care atesta rezultatul negativ al testului. Nu stiu in acest moment, pana deseara cand Gabi o sa faca o simulare, daca se poate sari in aceasta faza de upload-ul documentului, iar incarcarea sa poata fi facuta ulterior, cand primiti testul. Daca nu se poate sari, este nevoie sa devansam ora de testare, pentru a avea timpul necesar de procesare a formularului. O sa fiti anuntati maine dimineata, ma refer la cei inscrisi la testul de pe aeroport.
3. Tot de la participanta care m-a contactat am aflat ca formularul nu permite incarcarea mai multor hoteluri, ci doar a unuia singur. Am operat schimbarea, acum apare modificat, outeti folosi modelul pe care l-am postat.
4. Ultima pagina este referitoare la payment. Banuiesc ca este vorba de asigurarea de sanatate pe care autoritatile de acolo o cer luata de la ei in situatia in care stati mai mult de 24 de ore in Sint Maarten, dar in cazul grupului vostru nu e cazul pt ca stati mai putin de 24 de ore pana la imbarcare.
5. Transferul dintre aeroportul Charles de Gaulle si Orly va fi facut cu 2 microbuze. Gabi le-a rezervat si achitat, va fi nevoie sa-i achitati lui 300 euro/nr de persoane. Cca 20 de euro. Acest transfer mai putea fi facut cu trenul (dar trebuie schimbat intr-una dintre statii) sau cu autobuz public. Cum nu este foarte mult timp la dispozitie, pentru siguranta de a ajunge la timp m-am sfatuit cu Gabi si a ramas sa aveti un transfer privat, mai rapid.
admin:
Am incercat sa completez impreuna cu Adriana, una dintre participante, formularul online de Sint Maarten. Nu am reusit, pt ca la pagina 2 se solicita fara posibilitatea de a sari peste sau ignora, detalii despre test, inclusiv incarcarea rezultatului.
Deci daca incercati sa completati formularul va veti lovi de aceasta situatie. Asta inseamna ca pt a-l completa veti avea nevoie de rezultatul negativ si asta determina, pentru a avea timp suficient, sa mutam ora de intalnire pentru testarea din 10 decembrie, din 19:00 in 13:30.
Va intalniti cu Gabi la 13:30 mergeti impreuna la aeroport, faceti testul, iar rezultatul trebuie sa vina in maxim 6 ore, deci la 20:00 il veti avea pe Email sau cu posibilitatea de descarcare de pe site. Il descarcati in tf, il listati la hotel si apoi completati formularul de Sint Maarten. La ora 20:00 eu am sa fiu online, astfel incat sa mearga totul repede.
Pentru cei care nu merg la aeroport pt test. Sunati-ma pt completarea formularului, am vazut ca se mai deschid cateva ferestre si e nevoie sa va indrum ce sa scrieti acolo.
In data de 10:00 voi fi incepand de la ora 08:00 si pana la 22:00 la dispozitia voastra pt a va da tot suportul.
admin:
Check in-ul la zborul de Sint Maarten ar trebui sa fie deschis incepand cu astazi, ora 07:00. Se face aici:
https://wwws.airfrance.ro/check-in
Este posibil sa poata fi facut pentru ambele segmente: Bucuresti - Paris si Paris - Sint Maarten. Astept sa asist pe primul dintre voi, asa aflu si daca este posibil sau nu pt ambele.
Pentru formularul de Sint Maarten nu uitati ca sunt la birou, astazi nu ma misc de aici pentru a va putea da tot suportul. Am intalnit cateva lucruri pentru care cel mai probabil ca este nevoie sa va indrum.
Ce este important: in momentul in care ma sunati pt formular sa aveti pregatit:
- pasaportul
- certificatul de vaccinare salvat in PDF in calculator sau telefon
- rezultat test PCR in pdf salvat in calculator sau telefon
Cele doua documente trebuie incarcate pe site-ul celor din Sint Maarten.
Daca aveti la dispozitie doar telefonul, nu si un laptop sau calculator, poate e mai usor sa va completez eu, de la birou, dar in aceasta situatie am nevoie de la voi sa-mi transmiteti Email (aceiasi adresa pe care doriti sa primiti confirmarea de inregistrare Sint Maarten):
- certificatul de vaccinare in pdf
- rezultat test PCR in pdf
- numele si prenumele
Imi transmiteti, stam impreuna 10 minute la tf, pt a-mi furniza inca 2-3 informatii personale si apoi asteptati pe adresa de Email, confirmarea celor din Sint Maarten. Gabi s-a uitat pe forumuri si a spus ca lumea indica 1-3 ore necesar pt raspuns.
Nu uitati sa completati formularul de intrare in Franta, in zona metropolitana. Il aveti transmis pe Email. Daca nu-l gasiti scrieti-mi si vi-l retransmit.
Adresa mea de corespondenta: office@singlescamp.ro
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă