Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera Caraibe&Guadelupe 11 - 21 decembrie 2021

<< < (4/8) > >>

admin:
Am completat documentul online Sint Maarten pentru primul participant. Dureaza cca 10 - 15 minute, se primeste apoi un Email prin care sunteti instiintati ca cererea s-a depus cu succes si in max 12 ore veti primi raspunsul. Asa cum va spuneam, Gabi a citit pe forumuri ca timpul de raspuns este 1 - 3 ore. E bine sa va grabiti cat de mult cu completarea, imediat ce aveti rezultatul PCR sunati-ma pt a parcurge impreuna pasii.

Check in-ul este deschis pentru ambele segmente. Va confirm. Puteti intra si completa datele solicitate.

admin:
Olivia, Adriana, Luminita, Adela&co astept cu nerabdare sa va intoarceti, sa-mi si sa ne povestiti despre locurile acelea minunate. Am vazut pe FB fotografiile voastre si de pe vasul de croaziera si de pe insule, totul arata foarte foarte frumos. Astept cu nerabdare sa plec si eu pe mare, dar pana in iulie mai am de asteptat...

As fi vrut sa lansez si anul urmator o croaziera similara in Antile si Caraibe, dar MSC-ul nu a incarcat in orarul lor de calatorii si aceste destinatii. Sper sa nu fie ultima croaziera de acest gen, asa cum a fost si Cuba. Tin mult ca si altii sa vada acele locuri, sa se bucure de ele, desi o mai spun inca o data excursia aceasta a fost cea mai epuizanta pentru mine si Samiza. Au fost o multime de ganduri si emotii, am folosit timp cat pentru 5 excursii normale pentru modificari, schimbari si adaptari. Dar as fi gata sa o iau de la capat cu toate...Asta pentru ca nimic nu se compara cu bucuria pe care o ai vazand ca lumea este fericita.

Daca am vorbit de bucurie, nu pot sa nu-ti spun Gabi, ca imi pare tare rau, n-as vrea sa te demotivezi sau sa-ti pierzi din incredere. Ti-am spus si stii bine ca si Diana si Lidia, chiar si eu am trecut prin momente asemanatoare. Trebuie doar sa te gandesti ca cine stie sa aprecieze, te apreciaza, fi sigur de asta. Sutele sau miile de oameni cu care ai fost in toti anii astia ti-au aratat asta, au scris despre tine, ai devenit cunoscut in toata tara pentru ce faci tu acolo in Braila. Iar cei din SC care au fost cu tine pe goeleta, in Macin, in Delta in atatea si atatea alte locuri au fost la fel, foarte incantati sa te cunoasca.

Ti-am transmis verbal toate astea, dar le si scriu pentru a-ti arata tie si altora ca te apreciez mult si pentru a te indemna sa nu te lasi descurajat de ceva. Exista si exceptii, dar nu acelea sunt importante, chiar daca lasa urme afectiv. Asa am fost sfatuit si eu si incurajat de multa multa lume, cand mi s-au intamplat lucruri asemanatoare si am vrut sa renunt la Singles Camp. Sa continui, sa ma uit inainte. Cei vechi stiu, am fost de 2-3 ori foarte aproape de a ma retrage, dar de fiecare data am privit la cei 99% care stiu sa-mi aprecieze efortul si munca si mai ales sa-mi arate pretuirea. Mi-am spus ca ar fi pacat ca toata munca, tot efortul, tot ce s-a cladit sa se puverizeze doar pentru ca nu pot trece emotional peste anumite situatii create fara sa fi avut vreo vina.

Scriu astea sa-mi mai treaca din emotii, urmeaza drumul vostru spre casa care trece insa intai pe la testare, pe la turul insulei, pe la hotelul in care innoptati si pe la 3 segmente de zbor. Sper ca toate sa se desfasoare asa cum e planificat si sa ajungeti cu bine acasa!

Liliana Nedelcu:
Am vazut si eu poze de la Adriana, George si Gabi. Superb...Croaziera asta este pe lista mea scurta de excurii viitoare.Sper sa se mai faca.Si cum Gabi e cel mai bun capitan de goleleta, sunt sigura ca la fel este si cu MSC.
Gabi, sunt sigura ca ai dus tricolorul pe vas! :D :smitten:

Liliana

oli:
Gigi, a fost o excursie si o experienta exceptionala..imi dau seama ce eforturi uriase s-au depus sa fie organizata! Noi, in schimb ne-am simtit extraordinar si au mers toate perfect! O sa revin cu detalii si poze cand imi trece mahmureala de schimbare de fus orar.

oli:
Intreaga experienta a croazierei, a zborului peste Oceanul Atlantic si a vizitarii Caraibelor, a fost asa de plina si de frumoasa, ca nu stiu cu ce sa incep.
Trebuie sa te inarmezi cu rabdare pt zborul de 9h Paris Sint Maarten. Recuperezi un an de nemers la cinena cu filmele de pe zbor, dar tot iti intra os in os, mai te plimbi in avion, dar la un moment dat chiar e exasperant.
Dar merita tot efortul. Am ajuns pe intuneric in Sint Maarten, vant, umezeala, cald. E ciudat cum aerul e umed, desi suntem la ocean si bate vantul. Vantul misca palmierii. Strabatem ceva din insula cu taxiul. Taximetriste sunt 2 femei negrese f frumoase, harnice si binevoitoare. Vedem case , majoritatea sarace, oameni de culoare tineri in fata casei, petrec, flori parfumate, plante tropicale se zaresc in intuneric, o lume total noua pt noi.
Cazarea este obsolut superba la resortul Esmeralda din Baie Orientale, plin de flori tropicale-bouganvillia, gardenie parfumata, hibiscus, alte flori galbene. Receptia este f frumos decorata cu mobilier traditional din lemn vopsit albastru si tablouri colorate. Camerele sunt imense, decorate cu desene cu plante tropicale si un pelican-se pare pasarea nationala in Sint Maarten, de altfel o insula formata din 2 tari, parte olandeza si parte franceza. Fiecare camera are piscina ei in fata, disponibila si noaptea. La masuta din fata camerei noastre am privit indelung cerul negru, caci noaptea tropicala e f intunecata, palmierii,  norii, luna. Noaptea a fost lunga, am dormit aproape cu 6 ore mai mult, diferenta de fus orar.
Dupa un somn extrem de odihnitor ( caci in clima asta umeda si calda ma simt ca in uterul mamei), am iesit la malul oceanului sa privim valurile si rasaritul de soare. Pana la ocean, am mers pe aleea dintre flori si cactusi, palmieri, casute -lucuri de cazare, cu aspect colonial. Rasaritul s-a lasat asteptat, cerul fiind acoperit de nori mari gri, dar soarele a rasarit mai apoi glorios deasupra oceanului.
Plimbarea pe malul oceanului a fost invioratoare. Micul dejun in stil frantuzesc, plin de fructe colorate, sucuri de fructe naturale, l-am luat pe margibea unei piscine albastre. Am fost tot aici martori la prima ploaie din senin, rapida, ca un dus, cum a venit asa a si plecat, aerul nici nu s-a racit.
Extraordinar aici in Sint Maarten, as reveni pt o saptamana dupa o perioada grea la munca pt refacere!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă