Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Coasta de Azur si Provence 19 - 24 iunie 2022
krondia:
Am vorbit cu partenerii din Franta despre modificarea datelor sejurului.
Posibil sa trebuiasca sa modificam ordinea in care au loc activitatile, fara sa fie afectate obiectivele din program.
Urmeaza sa va anunt mai aproape de plecare.
Am totodata rugamintea sa ma anuntati daca nu doriti sa participati la cele doua excursii private cu microbuzul : Monaco si Provence.
Mercii!
adda:
Salutare tuturor,
Pentru mine nu este o problema modificarea datei de plecare .mi se potrivește cu perioada concediului chiar și asa.
As vrea sa confirm cu aceasta ocazie ca doresc sa particip la cele 2 excursii Monaco și Provence, cum as putea sa nu merg? :) de asta m-am inscris la aceasta actiune. De abia aștept :D
Mersi beaucoup Diana ! :)
À bientót ! :flori:
Sa vedem câta franceza îmi mai aduc aminte din școală:)
doina savu:
Buna
Sunt interesata de cele 2 excursii. Mci
Max:
Buna, Krondia! Salutari tuturor!
Intr-un bun sfarsit, am reusit si m-am inscris in excursie. ^-^ Spun asta deoarece, la un moment dat, nu mai erau locuri si ma cam uitam cu jind la excursia voastra. :'(
Se pare ca, schimbarea datelor de plecare, a fost spre folosul meu. *|*
Iar, daca tot am ajuns la acest subiect, te rog sa fii amabila si sa ne comunici revizuirea datelor de plecare si ordinea in care vor avea loc activitatile. Bineinteles, iau in calcul si posibilitatea ca cererea mea sa fie un pic prematura.
De asemenea, doresc sa spun ca sunt interesat de toate excursiile optionale.
In alta ordine de idei, nu va fi prima oara cand voi pleca in excursie cu Singlecamp iar mereu sunt bucuros de prieteni noi si de calitate. :thumbup:
Cu prietenie,
Max
krondia:
Salut, Max si bine ai venit!
Momentan este, intr-adevar, devreme pentru a reaseza obiectivele din program, situatia in Franta este dinamica.
Partenerii din Franta sunt la curent cu modificarea datelor sejurului si a ramas sa stabilim mai aproape zilele in care vor avea loc cele 2 excursii optionale.
Pe de alta parte, croaziera de la Cannes are loc doar miercurea si vinerea, deci va trebui sa avem in vedere si acest aspect.
Veti afla in timp util toate detaliile.
À plus,
Diana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă