Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Coasta de Azur si Provence 19 - 24 iunie 2022
krondia:
Bine ai venit, Greta! *|*
Cel mai greu pas l-ai făcut :thumbup: Urmează partea frumoasa: :)
Mă bucur că ai scris și aici, că ai înțeles menirea forumului. Comunicarea online contează mult în atmosfera excursiei, când ne vom cunoaște deja.
Anul acesta am fost la Nisa când de-abia se deschisesera granițele și certificatul verde nu era implementat. Nu am avut nicio problema, agenția locala a fost la înălțime, la fel și ghizii-soferi, motiv pentru care am apelat tot la ei pentru excursiile unde ar fi mai complicat sa mergem pe cont propriu. Sunt în permanenta legatura cu ei, orice noutăți apar le voi anunță aici pe forum.
Cine mai vine cu noi?
gabimo:
Bine v-am gasit!
M-am inscris si eu. E prima mea iesire cu un astfel de grup.
Sunt sigura ca totul va fi ok. :)
krondia:
Bine ai venit! Mă bucur că ai "spart gheața" :thumbup:
Presimt deja că vom fi un grup fain *|*
Vă mai las un filmuleț cu noi idei de petrecere a timpului liber la Nisa:
Bon Voyage:
1 loc disponibil intr-o camera dbl la femei.
admin:
Pentru ca programul de zbor anuntat initial de Blue Air pentru Nisa s-a schimbat, perioada de excursie se modifica, plecarea fiind acum cu 3 zile mai devreme. Ne pare rau, dar asa cum am anuntat pentru toate excursiile externe, este nevoie sa ne pliem dupa schimbarile pe care le anunta companiile aeriene, organizatorii si agentia neavand in aceasta situatie nici o vina.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă