Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Coasta de Azur si Provence 19 - 24 iunie 2022

<< < (4/13) > >>

krondia:
Zilele acestea, in orasul Menton de pe Coasta de Azur, unde vom ajunge si noi in curând, are loc celebrul festival al lămâilor.

Am preluat câteva fotografii impresionante de la colaboratorii nostri din Nisa si vi le arat si voua, sa ne treaca timpul mai usor...

In Franța se simte tot mai mult "la joie de vivre" acum ca, incepând cu luna februarie, incep sa fie ridicate tot mai multe dintre masurile privind restrictiile din pandemie, inclusiv purtarea mastii de protectie in exterior.

Paşaportul de vaccinare, care urmeaza sa înlocuiasca paşaportul sanitar pentru persoanele de peste 16 ani, va fi necesar pentru accesul la activităţi de timp liber, în restaurante, la târguri, seminarii, în transportul public interregional.

VioreX:
Salut voios ! M am îngrămădit sa ma înscriu la prima mea excursie cu voi, vazand ca mai sunt 2 locuri libere, însă nu am observat data mesajului respectiv 6.02.
Acum văd ca mai este un loc, însă din păcate de genul feminin :)
Se mai poate suplimenta la băieți ? Sau poate dacă renunța cineva ?
Ce ar fi de făcut ca sa aflu, este suficient sa apăs butonul “notifica ma “. ?!
Sa nu plecați fără mine pe Costa de Azur, căci sunt gelos :)

VioreX:
.

krondia:
Salut Viorel et bienvenue !  *|*

Momentan mai este disponibil, intr-adevar,  un loc la fete.
Admin si Samiza, care se ocupa de rezervari, sunt plecati cu grupul de Tailanda si revin la birou in 1 martie. Vedem atunci ce se poate face, poate pâna atunci mai apare un domn interesat.

Butonul " Notifica" este pentru a primi instiintari pe email in momentul in care se scrie un mesaj nou pe firul de discutie la care te-ai abonat.

Urmareste in continuare acest topic.

Mada_Avr:
Gata, nu mai este disponibil nici locul la dame!  *|* Bun gasit tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă