Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Patagonia si Tara de Foc. Argentina si Chile. 28 septembrie - 13 octombrie 2022
admin:
Nici eu nu am reusit pe telefon. Campul pt documentul de identitate nu permite pasaport. Pe site insa am gasit aplicatia Mi Argentina si am reusit, exista posibilitatea sa schimbi CUIL CU PASS. Am deschis contul, am primit pe Email link-ul de activare, am dat ok, dar nu s-a activat. Am intrebat in Argentina, mi-a spus ca poate trebuie sa astept pt activare, dar in principiu este o aplicatie pt cei de acolo, mai putin pt turisti. Ei nu au gasit-o in documente necesare intrarii in tara. Oricum salvati-o in telefon si incercati, daca se poate se poate si pe site, asa cum am facut eu, daca nu vom vedea acolo. Asa a fost de exemplu inainte in Thailanda, acolo am completat.
ATENTIE Despre bagajul cu care avem voie pe zborurile domestice, NU uitati ce am explicat la un moment dat: avem voie 23 kg, dar impartit:
15 kg la cala si 8 kg in cabina. Deci trebuie sa aveti doua bagaje, unul care sa se incadreze in suma dimensiunilor de 158 cm si greutate maxima de 15 kg si unul de cabina in greutate maxima de 8 kg, cu dimensiuni maxime: 55 x 35 x 25 cm.
IORDAN:
Bună seara.
Nu mai este valabila informația din 14 iunie cu acceptarea a 2 bagaje în cabina (unul de 55×35×25 cm, 8 kg și unul de 40×30×15 cm, 3kg ?
IORDAN:
Am lucrat pe calculator și am primit E-mail cu "DDJJ electronica para el Ingreso Ingreso al Territorio Nacional" în atașament. L-am imprimat și salvat pe telefon. Sper sa fie OK.
admin:
@Iordan. Ba da, este valabila acea informatie. Eu doar o reaminteam si ma refeream la impartirea celor 23 de kg in 2 bagaje. Al treilea bagaj este posibil pe domestic, dar trebuie sa atrag atentia ca este incomod sa calatoresti cu 3 bagaje. Eu recomand MAXIM un bagaj de cala de tip troler in limita dimensiunilor de 158 cm si a unei greutati de 15 kg si altul de cabina, in dimensiunile maxime 55 x 35 x 25 cm. In acesta din urma sa aveti cel putin un rand de haine si incaltaminte, in situatia neplacuta in care nu va ajunge bagajul de cala la Buenos Aires, odata cu voi. In bagajul de mana puneti si un rucsacel pe care sa-l aveti zilnic cu voi, in care sa nu lipseasca pelerina. Cand faceti bagajele ganditi-va ca trebuie si duse de la autocar in camera, din camera in autocar, pe aeroporturi, fara ajutorul cuiva. Pt o astfel de excursie nu aveti nevoie de mai mult de 18 kg de bagaje. Trebuie ales judicios si eficient ce luati cu voi, nu doar la sa fie pentru ca poate trebuie.
Daca ai parcurs cei 2 pasi corect si ai primit in urma celui de-al doilea codul de bare, atunci e ok.
admin:
Check in-ul s-a deschis. Eu deja l-am facut, cu indicatiile pe care vi le-am dat intr-un mesaj anterior. Nu o sa primiti boarding pass-ul pentru ca pentru imbarcare mai este nevoie sa prezentam la ghiseul la care predam bagajul, documentul pe care vi l-am indicat sa-l completati pentru intrarea in Argentina: https://ddjj.migraciones.gob.ar/app/home.php
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă