Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Patagonia si Tara de Foc. Argentina si Chile. 28 septembrie - 13 octombrie 2022

<< < (5/8) > >>

admin:
Pentru ca am primit o intrebare referitoare la dimensiunea bagajului de cala la zborurile domestice, am transmis la randul meu intrebarea mai departe. Raspunsul primit: cele 3 dimensiuni ale bagajului de cala, sa nu depaseasca 158 cm. Deci sa fiu inteles: daca inaltimea bagajului este de 76 cm, latimea de 46 cm si latimea 25 cm (am dat ca exemplu bagajul meu, care este peste mediu ca dimensiuni) atunci suma celor 3 dimensiuni este 147 cm. Deci ma incadrez. La fel trebuie sa verificati si voi.

Alintata:
De unde descarcam aplicatia Covid 19 pt Argentina pe iPhone, ca eu nu am gasit-o de nici un fel?

admin:
In aplicatiile Iphone se numeste MiArgentina. Am gasit-o si descarcat-o usor de acolo. Inca nu am completat datele, urmeaza mai tarziu sa o fac.

admin:
Mai este foarte foarte putin si o sa ajungem impreuna intr-un loc pe care pana acum doar l-am visat. Copil fiind am fost atat de fascinat citind despre expeditiile conchistadorilor, despre oamenii neobisnuit de inalti intalniti de acestia in Patagonia, despre pinguini si lei de mare. Mai tarziu, in 1978 am privit fascinat la maestria inegalabila a lui Kempes si Ayala, a echipei conduse de impecabilul Daniel Passarela pana la castigarea Cupei Mondiale. Eram in vacanta la mare si o multime de olandezi asteptau ca echipa lor sa ridice cupa. Si acum tin minte ce frenezie "portocalie" era in acele zile pe terasa hotelului in care stateam...si cata dezamagire a fost dupa meciul de pe "La Bombonera"...
Ca adolescent am savurat plin de emotia romantica a tineretii "Don't cry for me Argentina" cantata de Olivia Newton John si mi s-a parut ca nimic nu poate sa fie mai sensibil decat aceasta melodie. Si mai tarziu am vazut filmul despre Evita Peron, poate cea mai iubita si indragita femeie care a trait vreodata. Scena in care Madona, cea care a interpretat-o pe Evita, se adreseaza multimii stranse in Plaza del Mayo si romantat canta "Don't cry for me Argentina", este din balconul Palatului Prezidential (Casa Rosada). Peste 4 zile vom fi acolo!  *|*

Parca nu-mi vine sa cred ca ajung acolo...Sunt chiar emotionat, in sensul pozitiv... :)

CrissA:
Stie cineva care sunt cerintele pentru completare contului in aplicatia MiArgentina? Am incercat dar nu ma dumiresc ce numar imi cere... dni ? Nu accepta nici cnp, nici nr de pasaport, care e cerut mai jos...nu pot crea cont fara el.

Cris

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă