Arhiva > Arhiva
Gandurile negre: gestionarea si indepartarea lor!
marcutza:
@Felicia :) aici poti lega prietenii si pot avea un sprijin :) nu privi atat de drastic destinul :)
am colege care nu primesc niciun pahar cu apa de la copii, asa ca ...:)
Felicia:
multumes pt incurajari. Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti mi-ar fi placut sa ies cu voi. Se pare ca in Sibiu nu sunt oameni singuri, sau cel putin nu pe acest forum
anamama13:
si cei din bucuresti vor ajunge in sibiu...
anamaria_j16:
Au fost momente grele, la limita cand am simtit ca numai pot.Acum o luna si jumatate am trecut prin unul.Mi-a fost foarte greu , aproape imposibil. Am trecut printr-o multime de stari, dar am inteles ca numai eu pot face pentru mine ceva si acum sunt un pic mai bine.A fost linga mine sora mea.
anamama13:
imi pare rau... stiu ce inseamna momente grele, chiar daca nu-l cunosc exact pe al tau... fata de multi alti oameni, te rog sa te gandesti ca totusi dumnezeu ti-a dat-o pe sora ta sa-ti fie alaturi, asa cum si tu ii esti ei... altii nu au chiar pe nimeni... si asta e tare trist... tu, care acum stii ce inseamna sa fii aproape singur, te poti gandi cu compasiune la ei si poate, alinandu-i si pe altii, vei gasi si tu alinare prin insasi faptele tale... iar langa tine mai putem fi noi, cei de aici, daca ne vrei ca prieteni.... doar cheama-ne si povesteste tristetea sufletului tau... si noi vom avea un umar pe care sa-ti mai ostoiesti lacrimile si sa mai capeti putere... nu te lasa....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă