Arhiva > Arhiva

Gandurile negre: gestionarea si indepartarea lor!

<< < (4/7) > >>

anamama13:

raisa29:
Buna,
Majoritatea dintre voi vad ca aveti un copil,poate doi.Dar ce te faci cand nu ai pe nimeni si ai ramas singur.E foarte greu cand sunt sarbatori si toti de pe langa tine sunt perechi si tu esti tot singur.Te mai ajuta parerile altora.Eu cred ca in asemenea momente trebuie sa fii tare,pt ca un singur and gresit si te duci la loc de verdeata.Prietenii si familia sunt langa tine,poate,dar cand te duci seara la culcare tot singur dormi.

carmentoma:
       Si daca am un adolescent , chiar spre maturitate, desi nu s-ar zice, crezi ca sunt mai putin singura? Umple casa, deocamdata , intradevar, dar crezi ca eu mai am loc in viata lui prea mult? In afara de dependenta strict materiala, ei au deja lumea lor, in care cu greu mai pot intra niste invechiti ca noi!

marcutza:
@raisa29, de aceea exista forumul, existam noi :) esti cu noi de acum, nu singura :)
carmentoma are dreptate, ai nostri copii au viata lor, ca sa zic asa, noi mai mult sau mai putin facem parte din ea.
lasa gandurile negre si bucura-te alaturi de noi :)

Felicia:
raisa29 are dreptate. Voi aveti copiii, chiar daca au viata lor voi faceti parte din ea. In curand ve-ti avea nepoti si lumea voastra se va schimba, iar la batranete are cine sa va aduca un pahar cu apa. Dar ce faci cand nu ai familie, nu ai copii, nu ai frati sau surori? Privesti ingrozita spre viitor si speri sa se schimbe ceva in viata ta, desi in adancul sufletului tau stii ca nu se va mai schimba nimic. Stii ca esti condamnata sa ramai singura si nu intelegi cu ce ai gresit fata de intregul Univers ca sa suporti acesta cruda singuratate. Pentru mine cea mai ingrozitoare zi din an este ziua mea (pe langa cele de sarbatori). Asta pt ca cu fiecare an care trece scad dramatic sansele de a gasi pe cineva care sa-mi fie alaturi si mai mult decat atat scad sansele mele de a deveni mama si asta ma doare cel mai mult

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă