Autor Subiect: Care este scopul tau ?  (Citit de 79280 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Răspuns: Care este scopul tau ?
« Răspuns #255 : Vineri, 01 Iulie 2011, 20:45 »
Scopul meu? Echilibrul, armonia, frumusetea launtrica...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #256 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:30 »
nobil scop ::)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #257 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 09:43 »
nobil scop ::)

iti propui sa devii nobil ?? :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #258 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 10:37 »
nu eu. luciamanta.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #259 : Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 11:16 »
Silviu, sufletul meu este înnobilat, de aici si scopul urmărit... ;)

Offline Raphaela

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
« Răspuns #260 : Marți, 12 Iulie 2011, 14:59 »
Faptul ca nu poti sa te implinesti in viata decat daca iti stabilesti un scop este coplesitor de evident.
Henry J Kaiser
S� nu legi niciodat� prietenie cu omul pe care nu-l po�i respecta.

Offline Ica73

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #261 : Marți, 12 Iulie 2011, 18:35 »
Scop? Eu nu mai stiu care este scopul meu in viata. Mi-am pierdut busola si nu mai stiu sa ma orientez. Pana imi voi restabili echilibrul sufletesc, social si moral cred ca voi rataci o vreme! Este treribil de greu, dar sper sa treaca.....intr-o zi!
Sa ai curajul sa spui "Da", sa ai curajul sa spui "Nu", si-n fiecare clipa grea, sa ai curajul sa fii "Tu".

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #262 : Miercuri, 13 Iulie 2011, 11:07 »
Citat
Pana imi voi restabili echilibrul sufletesc, social si moral cred ca voi rataci o vreme!

chiar fara sa-ti dai seama ti-ai stabilit deja un scop : acela de a rataci o vreme , ceea ce nu e rau deloc . asta va da mintii si sufletului tau timpul necesar sa stie ce vor si care-ti va fi urmatorul drum precis .

Offline Ica73

• Newbie
  • *
« Răspuns #263 : Miercuri, 13 Iulie 2011, 14:26 »
Multumesc! Ai un mod interesant de a privi lucrurile. Nu m-am gandit niciodata la aspectul asta. O sa mai reflectez!
Sa ai curajul sa spui "Da", sa ai curajul sa spui "Nu", si-n fiecare clipa grea, sa ai curajul sa fii "Tu".

silviu

• Vizitator
« Răspuns #264 : Joi, 14 Iulie 2011, 08:39 »
chiar fara sa-ti dai seama ti-ai stabilit deja un scop : acela de a rataci o vreme , ceea ce nu e rau deloc . asta va da mintii si sufletului tau timpul necesar sa stie ce vor si care-ti va fi urmatorul drum precis .
iata ce-nseamna sa fii optimist ;D

Offline Ica73

• Newbie
  • *
« Răspuns #265 : Joi, 14 Iulie 2011, 22:29 »
E usor sa fii optimist, cand privesti lucrurile din afara! Oricum chiar si fara prea mult optimism in momentul de fata,imi repet in fiecare dimineata ,deviza dupa care m-am calauzit in viata : Azi nu poate fi mai rau ca ieri, ieri a fost cea mai urata zi din viata mea......azi o sa fie mai bine! Numai asa reusesc sa ma tarasc inca o zi....si inca o zi!

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #266 : Vineri, 15 Iulie 2011, 06:16 »
Scopul meu e acela de a dărui, de a ajuta, de a îmbărbăta... Satisfacţia personală vine atunci cînd fac aceste lucruri, fără a mi se întoarce "serviciul"... Pînă acum s-a dovedit a fi un principiu păgubos, nu ştiu, poate e un fel de egoism invers, dar cînd voi reuşi să "convertesc" chiar şi numai o persoană la acest principiu, voi considera că mi-am atins scopul... Pînă atunci, rămîne doar un... scop...

julia

• Vizitator
« Răspuns #267 : Vineri, 15 Iulie 2011, 06:53 »

frumos spus

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #268 : Vineri, 15 Iulie 2011, 07:27 »
Scopul meu e acela de a dărui, de a ajuta, de a îmbărbăta... Satisfacţia personală vine atunci cînd fac aceste lucruri, fără a mi se întoarce "serviciul"... Pînă acum s-a dovedit a fi un principiu păgubos, nu ştiu, poate e un fel de egoism invers, dar cînd voi reuşi să "convertesc" chiar şi numai o persoană la acest principiu, voi considera că mi-am atins scopul... Pînă atunci, rămîne doar un... scop...

asta e si unul din scopurile mele, adi...Insa eu consider ca e un soi de egoism din partea mea, pentru ca in final reprezinta pentru mine o satisfactie si o bucurie personala faptul ca reusesc sa fac un bine cuiva, fara a astepta nimic in schimb...Daca as avea timp, mi-ar placea sa fac munca de voluntariat la un camin de copii sau la un azil de batrani...E o dorinta pe care o pastrez pentru cand voi iesi la pensie...daca voi fi sanatoasa :)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #269 : Vineri, 15 Iulie 2011, 07:31 »

Tu poate ca nu, dar subconstientul sigur asteapta. Incearca mai intai armonizarea. Se va produce atunci cand nu te astepti.

Si eu am un scop.Sa invat sa nu dau diamante la porci pentru ca le mananca.
am ramas foarte contrariata cand mi s-a explicat cum sta acest principiu.
nihil sine deo