Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
janeta:
daca am avea toti "defectul" tau . jul , viata ar fi cu siguranta mult mai lipsita de complicatii . :D
micaela:
:)Jul, si nu e important sa constati ca la ceea ce ai ajuns "empiric" este validat si de altii, poate mai cunoscatori, mai adanc sapatori in niste directii? :P mie, recunosc, mi-a folosit foarte; mi-a intarit "credinta" (necum una religioasa; stii tu ce vreau sa zic :P). si-apoi, de fiecare data cand citesc sau ascult, dincolo de ceea ce stiu deja, mai gasesc cate o informatie noua si revelator-utila. :)
Da' zau ca tu ai fost mai precoca ;D decat mine. eu am avut rezultatele empirice ceva (daca nu mult) mai tarziu. observatiile recurente mi s-au cristalizat in convingeri mai lent , ca io-s mai sceptica de felul meu, si-mi trebuie "dovezi" peste dovezi. :D
--- Citat din: julia din Miercuri, 31 August 2011, 08:53 ---daca vrei ca interiorul tau sa supravietuiasca neatins si nepingarit, iar evolutia ta sa nu se impotmoleasca, esti nevoit sa intorci privirea din afara catre tine si sa gasesti acolo ce conteaza cu adevarat. si dupa ce ai privit in tine nu mai poti privi decat in sus.
--- Terminare citat ---
fix asa cred si eu. si cand privim in sus, invatam si cum sa o facem, atat instinctiv cat si ajutati de un om "providential" (aparut exact cand avem nevoie de el) de un filmulet aparent comercial...etc.
si-asa as mai sta la o tacla cu voi... da'-s iar pe picior de plecare. apropo, ca tocmai discutam ieri despre asta, cu somebody... in anii trecuti, n-am prea avut timp si oportunitati sa calatoresc, si asa trimiteam "in sus" aceasta dorinta de evadare din spatiul stramt al cotidianului banal, ca anul asta mi s-a dat calatorit cat pentru 10, intr-un mod absolut straniu. Cere si ti se va da... numa' aveti grija si cat cereti. :D
inainte sa va pup "de pa" :D, as mai sublinia o remarca a acelui domn intelept "primim nu ceea ce CEREM, ci ceea ce SUNTEM". trebuie sa FIM ceea ce dorim, ca sa primim. Vrem iubire, sa FIM iubire si o vom primi inzecit. Cred asta cu tarie...practica ma omoara. :D
pupez la voi definitiv. :D
julia:
atunci poate ca sunt/am fost si eu un om "providential" pentru altii vreodata
janeta:
de ce doar presupui ? ar trebui sa fi sigura :D
micaela:
suntem "providentiali" permanent. aparem pe parcursul cuiva (celorlalti) cu un rolisor, asa cum acela isi are, la randul sau, rolisorul in viata noastra.
primit link la filmuletul acesta "Legea rezonantei", pe care eu nu am apucat sa-l vad in intregime, inca, dar care are, si el, niscai informatie interesanta. Pare-se ca traducerea in romana pacatuieste printr-o inflatie inoportuna a cuvantului "ocult". Faceti abstractie de asta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă