Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
julia:
--- Citat din: janeta din Marți, 30 August 2011, 14:11 ---
desi imi propusesem sa fac cateva borcane de magiun , nu stiu ce m-a determinat sa las in plata domnului magiunul si sa ma uit la film . si nu mi-a parut rau deloc ...
--- Terminare citat ---
puiule de ce era magiunu ala?
sa stiu daca am ce minca la toamna ...
marcutza:
urmarind filmul postat de micaela, foarte interesant dealtfel, e clar ca numai de noi depinde destinul nostru.
in mainile noastre sta puterea de a fi ceea ce vrem sa fim sau ceea ce vrem sa avem de la viata.
rezonantele noastre specifice sunt cele care atrag sau resping din viata noastra diverse fenomene.
noi suntem artizanii principali a tuturor aspectelor care ni se petrec in viata, si deci a destinului nostru.
luciamanta:
Micaela, filmul pe care ni l-ai pus la dispozitie este practic un ghid care ne poate conduce spre propriul destin. Filmul ne dezvaluie parghiile pe care trebuie sa le folosim pentru a ne schimba viata. Important este sa stim in ce mod ne putem schimba viata, dar si mai important este sa ne gasim propriul drum, sa definim clar ceea ce ne dorim de la viaţă, scopul către care tindem.
Atitudinea potrivită, autocontrolul, cunoaşterea de sine, informaţiile din filmul referitor la rezonanţa, modul nostru corect de acţiune, perseverenţa, credinţa absolută în reuşită sunt numai o mică parte din mecanismele care ne pot asigura o viaţă împlinită.
marcutza:
a fost candva.
acum e gata si apus.
tot restul va deveni, un scop.
luciamanta:
Revenind la acest subiect, ma tot gandeam cu putin timp in urma, ca scopul vietii mele este acela de a nu fii in contrasens cu scopul si sensul vietii iubitului meu, in cazul in care, binenteles, as avea un iubit.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă