Arhiva > Arhiva

Eminescu: Luceafarul poeziei romanesti sau nationalist?

<< < (15/27) > >>

capsuna:
De acord ca "Moscova nu crede in lacrimi" este un film usor, dar pentru anii in care a fost facut spune niste lucruri pe care atunci nu aveai voie nici macar sa le gandesti. Eu am prins ceva din comunism, cand parintii ne invatau acasa sa nu spunem cand am iesit din curte absolut nimic, ce am mancat, ce am auzit la Europa Libera....ne repetau in fiecare zi ca la orice intrebare sa raspundem cu: nu stiu, n-am vazut, nu cunosc.
Fratele meu a fost de-a dreptul caraghios cand s-a dus la gradinita si i-a intrebat educatoarea ce au mancat dimineata si el a tinut-o una si buna: NU STIU. Culmea e ca educatoarea ne era si prietena de familie si la sfarsit de saptamana ne-a povestit...

carmentoma:

--- Citat din: Manfred din Vineri, 14 Mai 2010, 22:09 ---
@carmentoma
mai putem fi puţin şi off topic că doar nu sîntem la şcoală să nu vorbim în timpul orei! Şi chiar şi acolo se dădeau şi pauze, nu?  :)

--- Terminare citat ---

Ideea obsedanta in general e sa nu fim offtopic! Si daca suntem, ce?!? Si mai nou la scoala doar profesorul nu apuca sa vorbeasca... in rest!!! Nu imi place "sa tai elanul" cuiva, indiferent despre ce vorbeste!
    Cat priveste filmele rusesti, din spirit de fronda, probabil, sau mai mult din cauza limbii ruse, mai putin muzicale, care m-a intoxicat opt ani de scoala, recunosc faptul ca nu am vazut mai deloc...sau chiar deloc cap-coada un asemenea film!! Ecranizarea memorabila pe care am vazut-o a fost Ana Karenina, dar era in... engleza!

Manfred:
capsuna
mi-a plăcut povestea cu fratele tău şi educatoarea.

capsuna:
Manfred mie imi place ca ai revenit in forta, sa stii ca ai avut absente nemotivate la catalog :D

Manfred:
Stiu  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă