Arhiva > Arhiva

Forumul - terapie, curaj, anonimat

<< < (4/13) > >>

ioanaxxl:
Pai tocmai la asta m-am referit cand am spus ca as fi selectiva, m-am gandit si la cei timizi si la cei carora nu le place sa intre in polemici sau tzatzisme...de ce as posta pe un topic unde lumea se zgandare, se pune la punct sau unde unii dintre useri se erijeaza in atotstiutori, imi pare rau, nu-mi pierd timpul pe acele topicuri, mai bine postez linkuri cu muzica pe topicul cu "petrecania"!
Si bineinteles ca-mi petrec timp in lumea virtuala , e foarte vasta si plina de suprprize si pana la urma d-aia platesc internetul sa navighez, nu?!

carmentoma:
        Nu stiu ce vrei de la mine si esti ultima persoana cu care ma gandeam sa intru in discutii contradictorii pe acest forum! Tu faci ce vrei, eu la fel ! Nu ai vrea tu mai bine sa ne ignoram reciproc?!? Nu ti s-a impus sa postezi, iar eu, daca stau 24-25 de ore pe zi, e treaba mea! Si daca "bat campii" sa fac 100 de stelute, tot nebunia mea e! Cu ce te deranjeaza pe tine, ca nu inteleg! Dar mai bine nu imi raspunde! Nu e necesar!

ioanaxxl:
Aoooooleuuu, prietenoasa mai esti! Dar de ce o iei asa, personal, ca nu m-am referit la tine, nu te-am ironizat, nu ti-am batut niciun apropo, mi-am spus doar parerea in legatura cu subiectul topicului si am incercat sa-mi explic de ce nu scrie toata lumea "la greu"!

Remy:
   Discutia s-a aprins putin mai mult decat e necesar din cateva neintelegeri cred eu . Placerile fiecarui individ in parte nu trebuie comentate ci respectate si atunci putem sa ne indreptam "for a better world" . Multumesc si sper ca putem pastra o nota de armonie , care pana acum a fost caracteristica acestui forum

Catherinna:
@ Carmentoma, pe langa meteahna ca mereu sunt offtopic, mai am si meteahna de a fi mereu off/gramatic ( iata ca am inventat un cuvant nou care merita analizat ) Am intrat cu convingerea ca aici avem cu toti acelasi statut de om singur. In naivitatea mea mi-am imaginat ca de la strungar, constructor, tehnician, la inginer, medic,artist sau om de stiinta suntem egali. Ei bine am gresit.

‚ Nu prapastii ne despart, ci diferente de nivel..”
Intamplator imi cunosc nivelul, sunt mandra de el si ii multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zambet de pe fata mea .Habar nu am  de cat curaj au nevoie cei mai timizi, dar eu sigur nu suport sa fiu obiect sau subiect ( nu mai stiu cum e corect ) de studiu pentru nimeni.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă